12/03-16 09:16

Andersen tilbage i Anaheim-buret med sjældent nederlagAndersen tilbage i Anaheim-buret med sjældent nederlag

Frederik Andersen og Anaheim Ducks tabte til St. Louis Blues, og det går ud over danskerens flotte statistik.

storybild

Frederik Andersen redder et skud, men han slap ikke fra kampen mod St. Louis Blues uden skrammer i statistikken. (Billede: AP/Billy Hurst)

Den gode nyhed er, at Frederik Andersen var tilbage i buret for Anaheim Ducks i den nordamerikanske ishockeyliga, NHL. Den dårlige nyhed er, at målmanden og hans klub tabte med 2-5 til formstærke St. Louis Blues.

Udebanenederlaget sætter en stopper for en flot stime for den 26-årige dansker.

Frederik Andersen havde inden opgøret syv sejre på stribe, og det var ifølge slapshot.dk første gang siden 21. december, at danskeren tabte i ordinær spilletid som foretrukken målvogter. 12 sejre og to nederlag i forlængelse blev det til.

Frederik Andersen og Anaheim Ducks var ellers godt med i kampen og førte 1-0, før Blues udlignede sidst i anden periode og derefter trak fra med to hurtige scoringer i tredje periode. Scoringen til 5-2 blev sat ind i tomt mål.

Frederik Andersen indkasserede som sådan fire af målene, og det var første gang siden 16. februar, at han lukkede mere end to mål ind. Redningsprocenten lød på 81,8.

Med nederlaget - det tredje på stribe - forpassede Anaheim Ducks chancen for at stryge helt til tops i Pacific-divisionen, mens St. Louis kunne fejre den femte sejr på stribe og ligger nummer to i Western Division.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet har en opfordring: Husk det...
bt.dk
Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Eksklusivt på BT: Hør teaseren til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx