Af Michael Bo Mortensen - 28/02-14 09:00

Tottenham-manager jubler efter stort comeback med Eriksen i spidsenTottenham-manager jubler efter stort comeback med Eriksen i spidsen

Tottenham-manager jubler efter stort comeback Tilliden til Emmanuel Adebayor gav et nyt stort afkast for Tottenham-manager Tim Sherwood.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det lignede et sikkert exit for Tottenham i Europa League. London-holdet havde allerede tabt udekampen 0-1 til Dnipro, og da ukrainerne øgede til sammenlagt 2-0 kort ind i anden halvleg på White Hart Lane, så det mere end sort ud for Tottenham.

Men en Christian Eriksen-frisparksperle, et rødt kort til Dnipro og to scoringer af Emmanuel Adebayor på under et kvarter vendte det hele på hovedet til samlet engelsk sejr på 3-2.

- Mange havde formentlig dømt os død og begravet, men drengene viste virkelig tro på det, siger Tottenhams manager Tim Sherwood til Skysports.

- Det var et hårdt slag for os at komme bagud tidligt i anden halvleg, men stor karakter og spillelyst var basis for vores comeback. Jeg forventede hele tiden, at vi skulle score tre mål for at gå videre.

To af dem tegnede Adebayor sig altså for. Han fortsætter blot sin stime af målscoringer, efter Sherwood som det første i managerjobbet sendte togoleseren fra kulden under André Villas-Boas og ind i sin startopstilling.

- Jeg er glad for at være tilbage og for at score mål for mit hold. Jeg skal bare fortsætte og holde fokus. Jeg vil gerne takke den nye manager, der kom og gav mig en scene at præstere på, siger Adebayor til ITV Sport.

I 1/8-finalen i Europa League tørner Tottenham sammen med Benfica fra Portugal.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tilliden til folkepensionen smuldrer:...
bt.dk
Dansk skuespiller tog 15 kilo på...
bt.dk
Dansk sportsstjerne gør uventet...
bt.dk
Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx