Af - 25/06-15 13:26

U/21-stjerners opråb til fans: Hjælp os i finalen!U/21-stjerners opråb til fans: Hjælp os i finalen!

De danske fans er vigtige i jagten på guldet, siger landsholdsspillere.

storybild

U/21-landsholdsspillerne har fået god opbakning til EM-slutrunden i Tjekkiet. (Billede: Polfoto)

Den berygtede 12. mand kan blive tungen på vægtskålen, når U/21-landsholdet lørdag spiller semifinale mod Sverige ved EM i Tjekkiet.

Tilskuerne giver os fem-ti procent ekstra i duellerne, så jeg håber der kommer flere fans, end hvad der har været, siger Riza Durmisi, som leverede en fremragende assist i 2-0-sejren over Serbien.

LÆS OGSÅ: Dansk U/21-målhelt: - Den sad, hvor den skulle

Den hurtige Brøndby-spiller vurderer, at de danske roligans har været 'helt outstanding', og de rosende ord er helt på sin plads, mener landsholdskollega.

- Vi spillere har snakket meget om, at opbakningen har været helt fabelagtig, og hvis vi kan få flere oven i det, så giver det os et ekstra gear på banen. Fansene har været enormt larmende og har forsøgt at komme os nær ved at råbe vores navne, og på den måde komme vi også fansene ved, forklarer Viktor Fischer.

LÆS OGSÅ: Guddommeligt ritual hjælper U/21-profil

Ajax-spilleren håber, at mål kan lokke flere danskere til slutrundens afgørende fase i Prag.

- Det ville være en rigtig flot ting af danskerne at gøre for os, og så må vi se, om ikke vi kan betale tilbage med en sejr på lørdag, siger angriberen, der scorede i sidste kamp på en flot halvflugter.

LÆS OGSÅ: U/21-drengene: Her er lighed og 'god' ballade

Opfordringen fra Jess Thorups tropper er klar, og heldigvis koster en semifinale-billet ikke meget mere end en fadøl i Nyhavn - 55-90 kroner - afhængig af tribune, mens den billigste flybillet fra Kastrup Lufthavn til Prag – tur retur - kan erhverves for 1.555 kroner.

Hvis du vil støtte U/21-drengene hjemmefra, så viser 'DBU Tour' kampen gratis på storskærm på Rådhuspladsen i København, hvor der også vil være masser af fodboldaktiviteter og konkurrencer.

LÆS OGSÅ: U21-landsholdet får 2-2 i EM-test trods rødt kort

Billetter til semifinalen kan købes her.

LÆS OGSÅ: Kom GRATIS til landskamp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx