Af - 15/03-14 09:46

Arsenal har fundet Bendtners afløserArsenal har fundet Bendtners afløser

Manager Arsene Wenger ser ud til at være brændt varm på angriber fra den spanske liga.

storybild

Paco Alcacer i aktion for Valencia. (Billede: Polfoto/AP)

Han er kun 20 år gammel.

Og han har endnu ikke spillet en fuld sæson i den spanske Primera Division, men Arsene Wenger skulle alligevel være brændt varm på Paco Alcacer.

Valencia-angriberen skulle være højt oppe på Arsenals-managerens liste over ønskede sommer-indkøb – her udløber Nicklas Bendtners kontrakt med London-klubben. Det skriver både spanske og engelske medier.

Og ifølge Arsene Wengers seneste udtalelse om den danske angriber efter taxachaufførs-intermezzoet i København, er der absolut ingen fremtid for Nicklas Bendtner i Arsenal.

- Hans kontrakt løber ud efter sæsonen, sagde Arsene Wenger kortfattet fredag.

Og her kommer så Paco Alcacer ind i billedet. Ifølge avisen Mirror har Arsenal fire gange inden for den seneste måned rejst til Spanien for at kigge nærmere på den 20-årige angriber.

Han er også en del af det succesrige spanske U/21-landshold.

Og i den spanske liga har han også gjort sig bemærket i denne sæson, hvor han er noteret for seks mål i 19 ligakampe. Blandt andet scorede han det afgørende 3-2-mål i sejren over FC Barcelona på Camp Nou i februar.

Ifølge engelske aviser er der i øvrigt kommet tal på størrelsen på den bøde, som Nicklas Bendtner har fået af Arsenal for sine udskejelser i København i tirsdags.

Han skal punge ud med 104.000 pund, eller lige under 930.000 kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx