Af - 30/09-14 15:06

Troede han 'kun' skulle på U21-landsholdet. Men så ringede telefonen...Troede han 'kun' skulle på U21-landsholdet. Men så ringede telefonen...

Yussuf Poulsen fra RB Leipzig troede, at han skulle spille for U21-landsholdet. Men så havde han pludselig den 'rigtige' landstræner i røret.

storybild

(Billede: Polfoto)

Målet har længe været at komme med på A-landsholdet, men den 20-årige angriber, Yussuf Poulsen, havde alligevel ikke regnet med at drømmen skulle gå så hurtigt i opfyldelse.

- Jeg er overrasket over, at det sker allerede nu. Den havde jeg ikke set komme, siger en usædvanlig glad angriber over telefonen fra det sydlige Tyskland.

Olsen tager to overraskelser med på landsholdet
Olsen tager to overraskelser med på landsholdet

Han fik allerede i går at vide, at han ville blive udtaget til A-landsholdet i stedet for, som han plejer til U21-holdet.

- Morten Olsen ringede til mig i går og fortalte det, røber Yussuf Poulsen, der indrømmer, at han blev noget befippet over, at selveste landstræneren pludselig var i den anden ende.

Dansk talent forfulgt af tilskuere: - De håner os
Dansk talent forfulgt af tilskuere: - De håner os

- Det var først, da jeg tog telefonen, at det gik op for mig, at det var ham. Det er ikke lige et nummer, jeg har indkodet, fortæller han.

- Jeg kunne godt høre, at det var ham, så jeg var glad, for jeg så vidste jeg godt, hvad det gik ud på. Han spurgte mig, om jeg var til at komme ud med de store drenge for første gang, og jeg svarede, at det er en drøm for mig, så det vil jeg være enormt glad for, griner Yussuf Poulsen.

Morten Olsen har også udtaget FCN-spilleren Uffe Bech for første gang, til de to kommende EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Portugal.


LÆS OGSÅ: Landsholdet på bar bund: - Aner ikke hvad der venter

LÆS OGSÅ: Der er et yndigt BOOOST

LÆS OGSÅ: Olsens angriber-kvaler: Kun én mand scorer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Publikumstribune styrtede sammen...
bt.dk
Popstjerne skrev om Andreas og...
bt.dk
Medier: Fodboldlegende skal giftes...
bt.dk
Efter fængselsdommen: Nu bryder Nadia...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx