Af - 04/03-14 08:00

Daniel Agger svarer sin anfører igen: Sandt nokDaniel Agger svarer sin anfører igen: Sandt nok

Det var ikke skarpt krudt, Daniel Agger havde med, da han blev forholdt til et Gerrard-citat forud for venskabskamp mod England på Wembley.

storybild

Daniel Agger anderkender Steven Gerrards ord. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Da Liverpool-anfører Steven Gerrard blev bedt om at beskrive sin danske holdkammerat Daniel Aggers kamp på Wembley mod England, sagde han sådan her:

- Jeg har rigtig høje tanker om ham, men jeg vil sige, at det bliver en stor mundfuld for ham i onsdagens kamp, for vi har nogle fantastiske talenter oppe foran. Så det bliver interessant at se, hvordan den kamp går.

Liverpool og Agger avancerer med sejr
Liverpool og Agger avancerer med sejr

Den danske landsholdsanfører anfægter ikke så meget i den udlægning.

- Det er jo sandt nok. Det er der ikke nogen tvivl om. Var det en overraskelse for dig? For ethvert hold, der kommer her på Wembley og skal spille, er det en stor test. Det er det også for det her hold, siger Daniel Agger til metroxpress.

Hjemme i Liverpool ligger Gerrard og Agger nummer to i Premier League sammen.

Arsenal sender tam Suarez ud af FA Cup
Arsenal sender tam Suarez ud af FA Cup

- Vi lugtede lidt til det i 2008-2009. Det er her, vi gerne vil være; det er her, vi hører til. Så forhåbentlig kan vi spille nogle gode kampe her til sidst. Det er der brug for. Der er mange svære kampe, siger han.

Ud over Steven Gerrard og Daniel Agger har Liverpool også Jordan Henderson, Raheem Sterling, Glen Johnson og Daniel Sturridge med til kampen mod Danmark, der er en del af forberedelserne til VM.

- De spillere, der er med her for England, har haft en god sæson. Sterling især i de sidste par måneder har virkelig vist, at han har nogle kvaliteter, der kan bruges. Som du siger, Gerrard... fantastisk, siger Daniel Agger.

Liverpool vinder på overtidsmål trods forsvarskoks
Liverpool vinder på overtidsmål trods forsvarskoks

Daniel Agger kommer til kampen med blot to hele kampe i benene efter sin lægskade i januar. Derudover er det blevet til en indskiftning og lidt mere end en halv kamp.

- Jeg var ude i seks uger, hvor jeg ikke rigtigt kunne lave noget. Det tager lidt tid at komme tilbage, men det går godt.

Der har været skiftet meget ud i midterforsvaret hos jer. Hvor ser du dig selv i det hierarki?

- Det er ikke noget, jeg går og tænker over til hverdag. Jeg spiller de kampe, jeg bliver sat til at spille, og mere er der ikke i det.

LÆS OGSÅ: Liverpool-boss jubler over Aggers skade

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx