Af Ritzau - 21/10-16 18:44; Opdateret: 21/10-16 22:42

Magnussen imponerer med hurtig træningstid i USAMagnussen imponerer med hurtig træningstid i USA

Kevin Magnussen satte 12. hurtigste tid af de 22 kørere i fredagens anden frie træning i Texas.

storybild

Kevin Magnussen satte 12. bedste tid i den anden frie træning i Austin. (Arkivfoto) (Billede: Scanpix/Lars Baron)

Racerkøreren Kevin Magnussen (Renault) imponerede i den anden frie træning forud for weekendens Formel 1-grandprix i USA.

Danskeren blev noteret for 12. hurtigste tid af de 22 kørere i Austin.

24-årige Magnussen havde markant mere tempo i sin racer i forhold til fredagens første træning, hvor farten blot rakte til 19. bedste tid.

Den danske Renault-kører forbedrede sin bedste omgangstid på Circuit of the Americas fra første til anden træning med små tre sekunder, så tiden endte på et minut og 39,159 sekunder.

Som så ofte før var Magnussen hurtigere end sin britiske holdkammerat, Jolyon Palmer, der var omkring 0,3 sekund langsommere end danskeren på den 5,5 kilometer lange bane.

Palmer, der satte 17. bedste tid i den anden træning, var desuden en tur af banen i hver af de to træningssessioner. Men i begge tilfælde var han i stand til at fortsætte.

De to Mercedes-stjerner Lewis Hamilton og Nico Rosberg havde mest fart i bilerne i de to træninger. Hamilton var hurtigst i første træning, mens Rosberg satte bedste tid i anden.

Kevin Magnussen har scoret syv point i sæsonen, mens rivalen og holdkammeraten, Jolyon Palmer, er noteret for et enkelt point.

Renault holder i øjeblikket de to kørere hen med henblik på 2017-sæsonen, hvor hverken Magnussen eller Palmer endnu ved, om de bliver tilbudt en forlængelse af det franske fabriksteam.

For nylig indgik Renault en kontrakt med Force Indias Nico Hülkenberg. Så lige nu tyder alt på, at enten Magnussen eller Palmer skal væk fra Renault, hvis de vil køre Formel 1 til næste år.

Lørdag er der kvalifikation, inden der søndag skal køres grandprix.

Der resterer fire grandprixer i sæsonen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx