Af Ritzau - 14/09-16 10:26

Skjern-topscorer: Det værste jeg har prøvet i karrierenSkjern-topscorer: Det værste jeg har prøvet i karrieren

Det var under vanskelige forhold, at Skjern tirsdag aften sikrede sig sejren over oprykkerne fra Tønder.

storybild

Skjerns Lasse Mikkelsen (i grønt) blev topscorer med ti mål, da holdet vandt over Tønder. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

To point, en førsteplads i den bedste danske håndboldrække og en god åbningskamp blev udbyttet for Skjern i tirsdagens 29-26-udesejr over oprykkerne fra TM Tønder.

Lasse Mikkelsen blev timålsskytte og topscorer for Skjern, men han følte, det var svære betingelser i Tønder Hallen, fordi temperaturen kom op over 30 grader.

- Det var ulideligt at spille i den varme. Alting blev sværere, ja nærmest umuligt til tider, så det var uden tvivl noget af det værste, jeg har prøvet i min karriere hidtil, siger Lasse Mikkelsen til klubbens hjemmeside.

I slutningen af både første og anden halvleg nærmede Tønder sig vestjyderne, som ifølge playmakeren skyldtes defensive problemer.

- Vi blev for spredt i forsvaret og stod ikke nær så kompakt som i Herning forleden. Vi fik ikke hjulpet hinanden nok, og derfor fik de foræret en masse skud rundt om os, siger Lasse Mikkelsen.

Sveden dryppede også ned af Skjerns nye islandske islæt Tandri Mar Konradsson efter 60 minutter i bagende varme. Han har tidligere spillet i Tønder.

- Det var en blandet fornøjelse. Sjovt at være tilbage og se gamle kammerater, men selve kampen var speciel på grund af varmen. Bolden var glat og skulle udskiftes hele tiden, så vi mistede hele tiden flowet, siger Tandri Mar Konradsson.

Trods det manglende flow har hjemkomsten til dansk håndbold hidtil været et positivt bekendtskab for Tandri Mar Konradsson.

Skjern har i sæsonstarten også snuppet en pokalsejr ude over HC Midtjylland i ottendedelsfinalen.

- Det har været en sjov og positiv start. To vigtige sejre, som skal følges op med endnu to point på søndag mod GOG, kræver bagspilleren.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx