29/04-15 10:09

McIlroy flyver til bokseshow under golfturneringMcIlroy flyver til bokseshow under golfturnering

Verdens bedste golfspiller, Rory McIlroy, flyver 1800 kilometer for at se VM-boksekamp i Las Vegas på fredag.

Når man er verdens bedste golfspiller, kan man gøre næsten som man har lyst til, og det gør Rory McIlroy fredag.

Nordireren spiller World Golf Championships Match Play i San Francisco i de kommende dage, men han vil ikke gå glip af fredag aftens gigantiske VM-boksekamp mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao i Las Vegas.

Det skriver flere internationale nyhedsbureauer.

Derfor flyver han i sit eget private jetfly de 900 kilometer fra San Francisco til Las Vegas, så snart han har spillet færdig fredag.

Når kampen er forbi sent fredag aften i Las Vegas, flyver Rory McIlroy tilbage til San Francisco, hvis han stadig er med i turneringen.

WGC bliver år spillet i et lidt anderledes format end tidligere. De 64 spillere er delt ind i 16 grupper af fire spillere, og der spilles alle mod alle i grupperne. Den bedste i hver gruppe går videre til knockout-fasen.

De 16 gruppevindere spiller 1/8-finaler og kvartfinaler lørdag, mens semifinaler og finale spilles søndag.

Amerikaneren Jason Day kommer for at forsvare sin sejr fra sidste år, og der er knyttet visse forventninger til Masters-vinderen Jordan Spieth, men Rory McIlroy hører naturligt nok også til blandt de absolutte favoritter.

Nordireren fylder i øvrigt 26 år på mandag, så bokseturen skal måske også ses som en tidlig fødselsdagsgave til ham selv.

/ritzau/


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx