Af - 01/01-14 12:25

Laudrup: Urealistisk at det bliver bedre i årLaudrup: Urealistisk at det bliver bedre i år

Bum, bum, bum, bum. Topholdene venter på stribe for Swansea i begyndelsen af 2014. Michael Laudrup tror ikke på, at holdet kan leve op til de gode resultater fra den seneste sæson.

storybild

MIchael laudrup kan se frem til en hård start på 2014. (Billede: Polfoto/AP/Philip Oldham)

Michael Laudrup skrev historie i sit første år som Swansea-manager med Capital One Cup-triumfen og niendepladsen i Premier League.

Og selv om den walisiske klub lige nu ligger nummer 11 i ligaen og stadig lever i den store pokalturnering, FA Cuppen, så forventer danskeren ikke at overgå præstationerne fra 2013.

Laudrup ville have haft mere end ét point
Laudrup ville have haft mere end ét point

- Det er en smule urealistisk at sige, at 2014 vil bliver bedre. Det vil betyde, at vi skal vinde FA Cuppen og blive nummer nummer otte i ligaen. Men vi skal blive ved med at tro på, at det er muligt, og det er det, der er så fantastisk ved fodbold. Det kan ske – det beviste vi sidste år, siger Michael Laudrup i et interview op til årets første Premier League-kamp mod Manchester City.

Laudrup: Vi jagter Liverpool-angriber
Laudrup: Vi jagter Liverpool-angriber

Michael Laudrup kan dog ikke gå ind i 2014 med resultatmæssig medvind. Swansea har ikke vundet i de seneste fem ligakampe, og starten på det nye år ser ikke mild ud, for her venter topholdene som perler på en snor i både ligaen og pokal-turneringen:

Den 1. januar: Manchester City (hjemme, liga)
Den 5. januar: Manchester United (ude, FA Cup)
Den 11. januar: Manchester United (ude, liga)
Den 19. januar: Tottenham (hjemme, liga)

Se Laudrup synge ... eller mime julesang
Se Laudrup synge ... eller mime julesang

- Vi begynder anden halvdel af sæsonen med tre store kampe (i ligaen, red.), men vi har to af dem på hjemmebane. Og vi bliver nødt til at begynde at tro på, at vi kan gøre det. I de seneste kampe har vis set godt ud med bolden, men vi har lige manglet den sidste og sværeste ting: At score mål, siger Michael Laudrup.

Han erkender dog, at det ikke står helt skidt til trods skader til en stribe offensivspillere som Michu, Wilfred Bony og Nathan Dyer.

Tottenhams fans: Giv os Michael Laudrup
Tottenhams fans: Giv os Michael Laudrup

- Det er spøjst, fordi selv om jeg synes, at vi vurde have scoret flere mål, så er vi det hold med flest scorede mål blandt de nederste 11 hold. Det kan vi forhåbentlig gøre endnu bedre, siger Michael Laudrup.

I bund og grund er han næsten tilfreds med de 21 point, som Swansea står med efter den første halvdel af sæsonen.
- I begyndelsen af sæsonen havde vi et meget svært program, men jeg havde alligevel regnet med at have 23 point på nuværende tidspunkt. Vi mangler kun lige et par point, siger Michael Laudrup.

Michael Laudrup scorer kassen på vin-import
Michael Laudrup scorer kassen på vin-import

I første omgang gælder det Manchester City, der kommer med fire sejre på stribe. Og Michael Laudrups spanske fløj Pablo Hernandez tror på lidt oprejsning for Swansea.

- Det bliver en svær kamp. Det er et godt hold med gode spillere, men på hjemmebane kan vi slå alle i Premier League, siger Pablo Hernandez til Skysports.

Swansea møder Manchester City klokken 13.45. Se kampen på 6'eren.

LÆS OGSÅ: Rystet Laudrup: Skade overskygger alt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx