Af - 10/03-15 12:49; Opdateret: 10/03-15 13:01

Magnussen få dage før comeback: - Jeg er klar!Magnussen få dage før comeback: - Jeg er klar!

Danskeren sætter ord på sine opgaver i forbindelse med weekendens australske grandprix.

storybild

Kevin Magnussen er få dage fra at være tilbage i MP4-30'eren. (Billede: Sommer jan)

Der er kun få dage til, at Kevin Magnussen på fredag igen skal sidde i en Formel 1-bil.

På fredag hopper danskeren igen i MP4-30'eren i stedet for hjernerystelsesramte Fernando Alonso, og den 22-årige danske reserve melder sig helt klar til opgaven.

Godt tegn: Magnussen varmer op på toppen
Godt tegn: Magnussen varmer op på toppen

- Selv om jeg ikke forventede at sidde i cockpittet i Australien, har jeg brugt vinteren på at forberede mig som til en normal sæson, hvor jeg skulle køre. Så jeg føler mig fit og klar til opgaven forude – og til at gøre det bedste, jeg kan, for holdet, siger Kevin Magnussen til McLaren-Hondas website.

Han ved dog godt, at han ikke er kommet til Melbourne for at gentage sidste års andenplads eller det, der ligner. Slet ikke efter teamets mange problemer i testfasen, hvor det ikke blevet til meget køretid.

Kevin Magnussen i testkørsel.

- Selvfølgelig forventer vi ikke at vinde, og mit fokus er få sat bilen op til løb og presse udviklingen videre. Jeg vil arbejde hårdt med ingeniørerne og give dem så meget værdifuld feedback som muligt, så de kan blive ved med at udvikle bilen og forbedre vores præstationen og pålidelighed, siger Kevin Magnussen.

Her er McLarens McVærk
Her er McLarens McVærk

Allerede til næste grandprix, i Malaysia, forventes Fernando Alonso at være tilbage i McLaren-Honda-raceren – men Kevin Magnussen tager alt, hvad han kan, med tilbage til sit arbejde i simulatoren.

- Det er en fantastisk mulighed for mig til at få flere kilometer under bæltet i MP4-30'eren, og det vil komme holdet til gode i de kommende måneder, når jeg arbejder videre hjemme i Woking, siger Kevin Magnussen.

Medie: Boykot truer Kevins F1-comeback
Medie: Boykot truer Kevins F1-comeback

Danskeren afløste også Fernando Alonso i den sidste testkørsel i Barcelona i forrige weekend. Her kørte Kevin Magnussen lørdag og satte en hurtigere tid, end de to teamkollegaer Fernando Alonso og Jenson Button havde præsteret i testfasen.

LÆS OGSÅ: Magnussen vs. Button, del II: - Det bliver lidt af en kamp

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Khader: Danmark bør boykotte fodbold-VM
bt.dk
Superliga-klub bløder: Præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx