Af Daniel Martinsen - 17/06-15 10:00

David Nielsen vender hjem til job i DanmarkDavid Nielsen vender hjem til job i Danmark

En 1. divisionsklub har ansat den tidligere spiller.

storybild

Den tidligere angriber David Nielsen er til daglig træner for norske Strømsgodset, der hører hjemme i Drammen. Foto: Lars Krabbe. (Billede: Krabbe Lars)

Fodboldklubben Lyngby har ansat David Nielsen som ny cheftræner.

Den tidligere Strømsgodset-træner har fået en treårig kontrakt, oplyser den danske 1. divisionsklub. Den tidligere Superliga-angriber får Thomas Nørgaard som assistenttræner.

- Vi har kigget efter en profil, der først og fremmest er en vinder - og det er David. Han har erfaring fra højeste niveau som både træner og spiller, han er offensiv og boldbesiddende i sin tilgang, han er passioneret og fagligt dygtig.

Superligaen får ingen ny turneringsstruktur
Superligaen får ingen ny turneringsstruktur

- David har en fortid, hvor han på egen krop har mærket op- og nedture, og vi er meget positive overfor, hvordan David netop bruger den fortid aktivt til at få maksimalt ud af hver spiller.

- David er klar over, at opgaven lyder på at skabe resultater og få Lyngby tilbage i Superligaen, og vi ser frem til byde ham velkommen tilbage til dansk fodbold, siger Lyngby-direktør Dennis Poulsen til klubbens hjemmeside.

Ståle: Forventer salg af Nicolai Jørgensen
Ståle: Forventer salg af Nicolai Jørgensen

Både David Nielsen og Thomas Nørgaard har underskrevet treårige kontrakter frem til sommeren 2018. Begge trænere tiltræder, når førsteholdsspillerne vender tilbage fra ferie og starter op med sommerens første træningsdag 29. juni.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx