Af Ritzau - 21/09-16 05:13; Opdateret: 21/09-16 09:24

Durmisis træner efter ondt lokalopgør: Vi blev igen snydtDurmisis træner efter ondt lokalopgør: Vi blev igen snydt

Den danske landsholdsspiller stod bag en scoring, der blev annulleret, da Real Betis tabte til Sevilla.

storybild

Riza Durmisi (nummer 5) og Real Betis tabte lokalopgøret mod Sevilla. Arkivfoto fra landskamp mod Armenien. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Den danske landsholdsback i fodbold Riza Durmisi måtte nøjes med 70 minutter på banen i sæsonens første lokalderby mellem Sevilla og Real Betis, men nåede at gøre opmærksom på sig selv i det hadske opgør, hvor dommeren uddelte ni gule kort.

Sevilla vandt 1-0 på en scoring af den argentinske forsvarsspiller Gabriel Mercado fem minutter inde i anden halvleg. Mercado snittede bolden i mål efter et frisparksindlæg fra Samir Nasri.

Tre minutter senere svarede de grøn- og hvidklædte Betis-spillere igen, da Alex Alegria fik bolden i nettet, men dommeren dømte offside. Og det var en fejl, viste tv-billederne.

Durmisi spillede en stor rolle ved det underkendte mål, da han var med til at sætte angrebet i gang og siden lagde den perfekte aflevering til Alegria, som blot skulle glide bolden ind over stregen. Men dommeren dømte fejlagtigt offside på danskeren.

En vred Betis-træner Gustavo Poyet kunne ikke skjule sin frustration.

- Når dagen er omme, står jeg med ansvaret. Men det her skal stoppe. Det må stoppe, der har været for mange (kendelser mod Betis, red.), siger Poyet til BeIN Sports efter kampen.

Fredag følte Betis sig snydt for et straffespark i 2-2-opgøret mod Granada på hjemmebane.

- Disse hændelser afgør sæsonen, fortsætter Poyet.

Sevillas scoring skyldtes en enkelt fejl, mener han.

- Vi lavede et langt flottere mål, som ikke blev godkendt. I sidste uge var der hånd på bolden og et straffespark, som vi ikke fik, fortsætter han.

Tyve minutter før tid foretog Betis en dobbeltudskiftning. Musonda blev blandt andet sendt på banen i stedet for Durmisi.

Sevillas træner, Jorge Sampaoli, mener, at sejren var fuldt fortjent.

- De havde ikke én afslutning i første halvleg og en enkelt i anden, mens vi havde 10-12 stykker, siger han.

Sevilla er ubesejret efter fem kampe med 11 point. Det rækker til en andenplads i ligaen efter Real Madrid, der onsdag møder Villarreal.

Betis er på 13.-pladsen med fem point for fem kampe.

/ritzau/Reuters

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx