Af - 13/08-16 10:15

Fem medaljer, seks ryttere: - Det er hårdt for Casper!Fem medaljer, seks ryttere: - Det er hårdt for Casper!

Banelandsholdets sjettemand kom ikke i aktion under OL - så som den eneste på holdet får han heller ikke en medalje. Holdkammeraterne føler for ham.

storybild

De fire af rytterne kom på podiet - de fem af dem får medaljer - den sjette får ingenting. (Billede: Scanpix)

Der manglede en, da fem giga-glade danske bronzevindere sent i aftes smilede og grinede og jublede efter sejren over New Zealand på den olympiske cykelbane.

- Det er bagsiden af medaljen, for vi er jo seks. det glemmer folk bare, sagde Rasmus
Quaade i aftes.

- Lige nu står vi fem, der får en medalje, men vi har en sjettemand, som ikke får nogen medalje. jeg bliver næsten ked af det… Nej, jeg BLIVER ked af det, sagde Rasmus Quaade, som selv havde sit at ærgre sig over.
Han kørte ikke i finalen, og derfor kom han ikke med op på podiet for at modtage sin medalje. Den får han først senere. Men det er trods alt bedre end slet ingen at få.

Rindom på guldkurs: Har sejlet det bedste i mit liv
Rindom på guldkurs: Har sejlet det bedste i mit liv

- Han er ked af det. Han er rigtigt ked af det. Det er jo vores allesammens drøm. Jeg er så glad, men jeg har også… vi er jo de bedste venner, så derfor er det så hårdt. at der er en som iskoldt ikke får nogen medalje, siger Rasmus Quaade.

Casper Folsach kørte med i finalen, så han var med på podiet og fik på den måde hele pakken. Også han følte dog med sin navnebror.

Baneryttere rasede ud før bronzeløb: Vi sparkede buler
Baneryttere rasede ud før bronzeløb: Vi sparkede buler

- Casper P var supersupersuper skuffet i går, da han fik at vide, at han ikke ville komme til at køre. Jeg kan sagtens følge ham. Jeg ville også selv være knust, helt i kulkælderen, hvis jeg havde været i hans sko. Det er hårdt for Casper! sagde han.

Casper Pedersen var ikke til stede for at mødes med pressen efter medaljeceremonien i aftes.

LÆS OGSÅ: Banelandsholdet sørger for endnu en dansk OL-medalje

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx