Af - 16/09-15 20:24

FCK vandt regndans i Telia ParkenFCK vandt regndans i Telia Parken

Københavnerne snuppede tre fortjente point i en kamp, der bød på silende regn i samtlige 90 minutter.

storybild

Benjamin Verbic åbnede ballet med sit mål til 1-0. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Der var dømt overset topkamp i Superligaen, da FC København tog imod Randers FC. Begge hold havde før kampen brug for tre point for at hægte sig på de forsvarende mestre fra FC Midtjylland, men kronjyderne fik en svær aften på Østerbro.

Det startede ellers godt for udeholdet, der med hjælp fra den regnvåde bane tilspillede sig et par chancer inden for det første kvarter. Specielt Mikael Ishak må ærgre sig over, at han ikke udnyttede en fuldstændig åben mulighed i det lille felt, der opstod da Mikael Antonsson gled på den våde bane. Den svenske U21-landsholdspiller ramte dog bolden skævt og det var intet problem for Stephan Andersen at holde bolden ude af netmaskerne.

Scorer første mål efter vanvidsskade
Scorer første mål efter vanvidsskade

Herfra stod der FC København på det meste.

Ståle Solbakkens tropper satte sig solidt på spillet og begyndte langsomt at kombinere sig gennem Randers forsvaret. Efter 17 minutter burde Youssef Toutouh havde bragt hjemmeholdet foran, men til hjemmepublikummets store fortrydelse, måtte de se en ellers åben mulighed sejle kort forbi højre stolpe.

Verbic-drøn gav FCK sejr i Tjekkiet
Verbic-drøn gav FCK sejr i Tjekkiet

Blot få minutter senere kom forløsningen. Dagens højreback, Tom Høgli, slog et flot indlæg til bagerste stolpe, hvor Federico Santander lagde den til rette for Benjamin Verbic, der med hiv og sving fik sparket den ind med skinnebenet.

Målet gav københavnerne momentum og dette brugte de til at sætte sig solidt på kampen. Det målsøgende spil blev i 2. halvleg erstattet af en kontrolleret offensiv, hvor det primære fokus var på at holde bolden i egne rækker.

OB nedlægger FCK med super-mål
OB nedlægger FCK med super-mål

Det lykkedes for hjemmeholdet at neutralisere gæsterne og kampen blev definitivt lukket da først Youssef Toutouh og sidenhen Andreas Cornelius scorede til henholdsvis 2 og 3-0 med godt tyve minutter igen.

Dermed fik FC København deres anden sejr i træk og lægger sig i samme ombæring lige i hælene på førerholdet fra FC Midtjylland.

FCK afviser forhandlinger om salg af ombejlet ghaneser
FCK afviser forhandlinger om salg af ombejlet ghaneser

Hvad sker der for Københavns Politi? Sviner Ståle og hylder FCM på Twitter
Hvad sker der for Københavns Politi? Sviner Ståle og hylder FCM på Twitter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx