06/09-13 08:48

Tvillinger ødelagde grand slam-drøm: Får ikke chancen igenTvillinger ødelagde grand slam-drøm: Får ikke chancen igen

Får ikke chancen igen US Open-drømmen brast for Bryan-tvillingerne, der tvivler på en ny chance for at vinde en ægte grand slam.

De amerikanske tennis-tvillinger Bob og Mike Bryan var tæt på at opnå det utænkelige - at vinde alle fire grand slam-turneringer i samme kalenderår - en vaskeægte grand slam.

Men i US Open-semifinalen brast drømmen.

Efter årets tidligere triumfer i Australian Open, French Open og Wimbledon manglede tvillingerne blot sejren på hjemmebane i USA, men i New York blev semifinalen endestation.

Leander Paes og Radek Stepanek vandt 3-6, 6-3 og 6-4, og de topseedede Bryan-brødre tror ikke på, at de nogensinde får chancen igen.

- Realistisk set sker det nok aldrig igen. Forskellene i double er så små. Der er bare for mange stærke par derude, og der er for meget, der kan gå galt. Meget skal lykkes for at havne i den position igen, siger Mike Bryan til Reuters efter semifinale-nedturen.

De to tvillinger, der på vej mod semifinalen sendte Frederik Løchte Nielsen og hans makker Eric Butorac ud af turneringen, mener ikke, at det var presset i forhold til drømmen om at vinde alle de fire store turneringer, der var skyld i nederlaget.

- Når først du er på banen, handler det om taktik og fokus. Presset tyngede os bestemt ikke, siger Bob Bryan.

- Der skete bare det, at de leverede nogle fantastiske slag. På den ene side er vi skuffede, på den anden side kan vi nu slappe lidt af og starte på næste kapitel, siger han.

Senest et par i herredouble vandt en grand slam - alle de fire store i samme kalenderår - var i 1951, hvor australierne Ken McGregor og Frank Sedgman leverede kunststykket.

Bryan-tvillingerne kan dog glæde sig over, at de har rekorden for flest grand slam-triumfer i alt. Brødrene har i alt triumferet i 15 grand slam-turneringer.

De har vundet Australian Open seks gange, French Open to gange, Wimbledon tre gange og US Open fire gange.

/ritzau/


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Hareide om smertehelvede: 'Når du...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx