Af Ritzau - 30/04-17 08:25

Klitschko grubler over mulighed for hævn over JoshuaKlitschko grubler over mulighed for hævn over Joshua

Wladimir Klitschko kan få en ny kamp mod Anthony Joshua, men vil tænke sig godt om.

storybild

Anthony Joshua havde Wladimir Klitschko i gulvet to gange, inden VM-kampen i sværvægt blev stoppet i 11. omgang. (Billede: Reuters/Andrew Couldridge)

Bokseren Wladimir Klitschko kan få en revanchekamp mod sværvægtsverdensmesteren Anthony Joshua, men det er usikkert, om den ukraineren vil benytte sig af muligheden.

Den 41-årige veteran vil give sig god tid til at overveje fremtiden og afviser at forpligte sig til noget i kølvandet på nederlaget i VM-kampen natten til søndag.

- Jeg har en klausul om en revanchekamp, som jeg kan udløse. Lige nu vil jeg ikke annoncere noget som helst, siger Wladimir Klitschko ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg kommer ikke med nogen udmelding. Jeg vil tage mig min tid, og så skal I nok få besked, siger han.

Han var senest i ringen, da han tabte til Tyson Fury for knap halvandet år siden, så nederlaget til Joshua var det andet i træk.

- Jeg har det ikke, som én der har tabt. Selv om jeg ikke fik bælterne, vandt jeg, selv om jeg tabte, siger Wladimir Klitschko.

Anthony Joshua erklærer sig klar til en ny kamp, og promotor Eddie Hearn er også åben for at arrangere næste akt af forestillingen, der samlede 90.000 tilskuere på Wembley i London.

- Det var en af de bedste sværvægtskampe, jeg har set, og Klitschko vil måske have revanche. Om han også vil det, når han har tænkt det igennem, ved jeg ikke. Vi åbner ikke forhandlinger, før han ved, hvad han vil.

- Hvis folk ikke vil se en ny kamp, kommer den ikke. Hvis folk vil se en ny kamp, kommer den formentlig i stand, siger Eddie Hearn.

Både Anthony Joshua og Wladimir Klitschko var i gulvet i den tætte kamp, der blev stoppet i 11. omgang.

På det tidspunkt var Joshua foran hos to af kampens dommere, mens Klitschko førte hos den tredje.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx