Af Ritzau - 19/10-16 16:54

Sviatchenko før CL-kamp: Forventningerne er stegetSviatchenko før CL-kamp: Forventningerne er steget

Forventningerne til Celtic i Champions League er steget efter det uafgjorte resultat mod Manchester City.

storybild

Erik Sviatchenko og Celtic tabte 0-7 til Barcelona i den første gruppekamp. (Billede: Scanpix/Josep Lago)

Lidt af en nøglekamp venter onsdag aften Erik Sviatchenko og Celtic, der i Champions League-gruppespillet tager imod tyske Borussia Mönchengladbach.

Skal de to hold gøre sig de mindste forhåbninger om at avancere til ottendedelsfinalerne, kræver det formentlig en sejr.

Barcelona og Manchester City er storfavoritter i gruppe A og har da også taget teten med henholdsvis seks og fire point, mens Celtic og Gladbach har et og nul point efter de første to spillerunder.

Celtics point kom i hus med 3-3 hjemme mod Manchester City, og dette resultat er ifølge Erik Sviatchenko med til at skyde forventningerne i vejret.

- Det bliver en virkelig svær kamp, fordi vi kommer fra en god kamp, som nu får folk til at forvente noget. Vi vil også selv forvente, at vi kan præstere på samme høje niveau som mod City, siger Sviatchenko til Celtics hjemmeside.

- Vi vil nok have samme tilgang til denne kamp, selv om der nok vil være nogle små ændringer, siger han.

Celtic fik en forfærdelig åbning på gruppespillet med 0-7 ude mod Barcelona, men holdet viste en helt anden kvalitet i kampen mod Manchester City.

Med en sejr over Gladbach onsdag vil skotterne i det mindste være godt på vej mod gruppens tredjeplads, der giver en plads i Europa League til foråret.

- Det bliver en svær kamp, men spiller vi vores spil, har vi gode chancer for at tage pointene, siger den danske midterforsvarer.

Onsdagens kampe i Champions League begynder klokken 20.45.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx