Zanka: Agger skulle have haft rødtZanka: Agger skulle have haft rødt

FCK- og Brøndby-profilerne kom i infight i søndagens storkøbenhavnske derby.

storybild

Daniel Agger sagde to gange undskyld til Mathias 'Zanka' Jørgensen. (Billede: Polfoto)

Mathias 'Zanka' Jørgensen var ikke i tvivl.

Daniel Agger skulle have været smidt ud for den batalje, der udspillede sig mellem de to forsvarere i gårsdagens målløse storkøbenhavnske derby.

- Jeg kan godt mærke, at jeg bliver ramt. Om det er et sving eller et slag, kan jeg ikke rigtigt vurdere, men hvis dommeren ser det, er der ingen tvivl om, at det er et rødt kort, konstaterede FCK'eren Mathias 'Zanka' Jørgensen efter kampen:

Brøndby-træner: - Irriterende at vi ikke slår FCK
Brøndby-træner: - Irriterende at vi ikke slår FCK

- Jeg tror kun, at der var én måde, han kunne have ramt mig på, og så var det til direkte rødt.

Daniel Agger.

Tv-billederne viste, at Daniel Aggers albue/arm to gange ramte modstanderen.

Selv forklarede Brøndby-anføreren: - Som jeg også sagde til Zanka både på banen og i pausen: Jeg er sgu ked af, at jeg ramte ham, for det gjorde jeg. Det kan jeg ikke benægte, men han ved også godt, at det ikke var med vilje. Jeg prøvede at vride mig fri, som han også selv ville have gjort. Hensigten var at vride mig fri,« forklarede Daniel Agger.

Ståle om Brøndbys fort: -Deres grusbane er en skændsel
Ståle om Brøndbys fort: -Deres grusbane er en skændsel

Hans træner, Thomas Frank, brugte diplomatiets vide rammer.

- Det eneste jeg vil sige er, at Tykgaard lagde en god international linje. De fik lov at gå til stålet, sagde Thomas Frank.

I sidste ende slap Daniel Agger for både gult og rødt, og når nu FCK ikke fik en fordel af en udvisning i gårsdagens derby, er Mathias 'Zanka' Jørgensen egentlig ikke interesseret i et disciplinært efterspil.

Mathias 'Zanka' Jørgensen.

- Hvis vi skal kigge på det helt nøgtern på det, så kan jeg ikke bruge det til noget, at han får karantæne. Jeg er i princippet pisseligeglad. Vi har otte point ned til Brøndby, så det er bedre, at han kan være med og tage point fra de andre hold, sagde Mathias 'Zanka' Jørgensen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx