Af Ritzau - 25/11-16 19:36

Skjern forlænger med svensk skarpskytteSkjern forlænger med svensk skarpskytte

Skjern forlænger kontrakten med Markus Olsson, og det er den tredje forlængelse for klubben på tre uger.

storybild

Skjern Håndbold kan efter en kontraktforlængelse nyde godt af Markus Olssons målnæse indtil 30. juni 2018. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Den 26-årige svenske håndboldspiller Markus Olsson forlænger sin kontrakt med Skjern Håndbold, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Det betyder, at sidste sæsons Champions League-topscorer for Skjern nu er bundet til vestjyderne minimum indtil 30. juni 2018, og det er der ifølge Olsson flere grunde til.

- Sportsligt bliver jeg udfordret – både til træning og i kamp. Jeg er omgivet af et professionelt miljø, som presser mig i den rigtige retning hver evig eneste dag, siger bagspilleren, og fortsætter:

- Samtidig er jeg faldet på plads udenfor banen. Jeg glæder mig helt oprigtigt til træning hver dag, og den følelse er vigtig for mig.

Med 47 mål i Champions League og 104 mål i 888 Ligaen beviste den svenske landsholdsspiller allerede sit værd i sin første sæson i Skjern.

Det gjorde ham til en ombejlet herre, men nu har Olsson og Skjern fået papir på hinanden lidt endnu.

Svenskeren er ikke den eneste spiller, der har forlænget med Skjern. Tre spillere har på lige så mange uger forlænget, og det er til stor tilfredshed for bestyrelsesformanden i klubben, Carsten Thygesen.

- Med forlængelserne af Bjarke Christensen, Søren Pedersen og senest Markus Olsson fastholder vi kontinuiteten i truppen, som vi finder afgørende i jagten på medaljer, siger Carsten Thygesen.

Markus Olsson har optrådt på det svenske landshold 43 gange, og kom til Skjern fra IFK Kristianstad i Sverige sidste sommer.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny Aarhus-lejlighed er blandt landets...
bt.dk
Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx