Af Ritzau - 10/09-16 22:25

Barcelonas reserver taber til spansk oprykkerBarcelonas reserver taber til spansk oprykker

Alaves vandt på udebane over FC Barcelona, som sparede flere af holdets største stjerner fra start.

storybild

Barcelonas Neymar holder sin søn Davi Lucca før kampen mod Alaves. (Billede: Scanpix/Lluis Gene)

FC Barcelonas reserver var ikke gode nok til at besejre Alaves i den bedste spanske fodboldrække. Alaves vandt overraskende med 2-1 på Camp Nou.

Hos Barcelona blev både Andrés Iniesta, Lionel Messi og Luis Suarez sparet fra start mod Alaves, og det blev dyrt for det spanske mesterhold.

Angriberen Deyverson bragte Alaves foran efter 39 minutter, da Barcelona-stopperen Javier Mascherano ikke var hurtig nok til at følge med brasilianeren inde i feltet.

Barcelona lagde anført af Neymar et massivt tryk på Alaves i første halvlegs slutminutter, og kroaten Ivan Rakitic fik en stor chance, men det førte ikke til mål.

Udligningen kom dog få minutter inde i anden halvleg, da Barcelonas forsvarsspiller Jeremy Mathieu headede et hjørnespark fra Neymar i kassen.

Mathieu havde minuttet efter en gigantisk chance for at blive dobbelt målscorer, men franskmanden brændte med en skævert få meter fra mål.

Alaves havde trods udligningen ikke givet op, og Ibai Gomez udnyttede skidt forsvarsspil af Mascherano til igen at bringe det undertippede oprykkerhold foran efter 64 minutter.

Barcelona-træner Luis Enrique, som allerede havde skiftet Messi og Iniesta ind, sendte også Suarez på banen. Og det hjalp på spillet, og især Messi var tæt på flere gange, men det var for sent.

Alaves stod i vejen for Barcelonas mange stjernespillere og snuppede en sjælden udesejr i Primera Division.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx