Af Ritzau - 23/10-16 20:56

Uheldig AGF-keeper afviser skyld i Brøndbys mystiske målUheldig AGF-keeper afviser skyld i Brøndbys mystiske mål

Aleksandar Jovanovic blev snydt af en minimal afretning, da han lod et Brøndby-skud sejle i nettet.

storybild

Hany Mukhtar lavede kampens eneste mål, da Brøndby slog AGF. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Det lignede et gevaldigt drop, da Hany Mukhtar søndag aften sørgede for Brøndbys 1-0-sejr over AGF med et blødt og dårligt placeret langskud.

Men AGF's målmand, Aleksandar Jovanovic, vil efter kampen ikke høre tale om, at han skulle have begået en fejl, da han lod bolden sejle i mål til en besynderlig Brøndby-scoring.

Jovanovic påpeger, at bolden undervejs strejfede hans holdkammerat Dzhamaldin Khodzhaniiazov, og det gjorde opgaven vanskelig.

- Han (Mukhtar, red.) sparkede på mål, og bolden strejfede Dzhamaldin en lille smule. Jeg gik til højre, men bolden skiftede retning.

- Jeg er selvfølgelig ikke glad for det, for hvis han ikke havde ramt bolden, havde jeg haft den. Men det var ikke min fejl. Det er bare noget, der sker i fodbold, siger Aleksandar Jovanovic.

På tv-billederne ser bolden ikke ud til at ændre meget retning, og AGF-træner Glen Riddersholm er da heller ikke enig i sin målmands udlægning af situationen

Træneren kalder målet en "individuel fejl".

- Bolden endte lidt tilfældigt hos Mukhtar, og jeg tror, Jovanovic blev overrasket over, at der kom en afslutning. Det så han i hvert fald ud til, siger Glen Riddersholm.

Brøndbys scoring betyder, at AGF må rejse hjem med endnu en skuffelse i en efterhånden lang række af dårlige resultater.

Kun én sejr er det blevet til i de seneste 12 kampe, men Riddersholm erklærer sig tilfreds med præstationen på Brøndby Stadion.

- Når man ser på de ting, vi kæmper med, er det svært at bede spillerne om meget mere, end jeg fik i dag.

- Vi ramte stolpen og fik kort efter et mål imod på en individuel fejl. Der blev det selvfølgelig op ad bakke. Alligevel kom vi godt tilbage og havde vel de største chancer, men tilbage står resultatet, konstaterer Riddersholm.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx