23/03-16 10:26; Opdateret: 23/03-16 10:36

Randers FC og Jonas Borring ophæver kontraktRanders FC og Jonas Borring ophæver kontrakt

Jonas Borring stopper i Randers, efter han har været del af et trekantdrama med holdkammerat Christian Keller.

storybild

Jonas Borring stopper med øjeblikkelig virkning i Randers. (Billede: Polfoto)

Fodboldspilleren Jonas Borring er færdig i superligaklubben Randers FC. Den kronjyske klub meddeler onsdag, at parterne har ophævet kontrakten.

Det sker, efter Borring på det seneste har haft fri på ubestemt tid, efter det kom frem, at holdkammeraten i Randers Christian Keller har indledt et forhold til Borrings kommende ekskone.

Ophævelsen af samarbejdet sker i al gensidighed og forståelse parterne imellem, understreger klubben i en pressemeddelelse, hvori Randers FC's administrerende direktør, Michael Gravgaard, udtaler sig.

- Vi er nu kommet frem til en aftale, der omstændighederne taget i betragtning er den eneste forsvarlige, når man tager de mange hensyn af økonomisk, juridisk og ikke mindst personlig karakter i betragtning.

- Jeg havde selvfølgelig allermest håbet at se Jonas Borring tilbage i truppen, men da dette havde svære udsigter, var der reelt kun dette ene alternativ tilbage, siger Gravgaard.

31-årige Borring fik 9. marts fri på ubestemt tid af klubben. Borring meddelte, at han under ingen omstændigheder kunne se sig selv spille på hold med Christian Keller igen.

- Efter længere overvejelser og et tungt følelsesmæssigt forløb vil jeg rigtig gerne have vendt tilbage, men givet omstændighederne fandt jeg det umuligt, siger Jonas Borring.

- Randers FC er en klub, der har betydet meget for mig, og det bliver virkelig svært at forlade de fans, som har givet mig så meget støtte og været en stor del af min succes, tilføjer han i pressemeddelelsen.

Keller har derimod stillet sig klar til at spille, selv om dele af spillertruppen angiveligt har set sig sure på Keller og har taget Borrings parti i sagen.

Trekantdramaet har fået sportslige konsekvenser for Keller, der fik frataget anførerbindet.

Desuden har træner Colin Todd set bort fra Keller til de seneste to kampe i Superligaen og pokalkvartfinalen mod FC København. Randers har i øvrigt tabt alle tre kampe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx