Af - 13/12-16 11:46

Hollandske journalister: Dolberg kan blive bedre end JørgensenHollandske journalister: Dolberg kan blive bedre end Jørgensen

Hollandske sportsjournalister har sammenlignet Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen, der begge laver masser af mål i Æresdivisionen.

Bildstrecke im Grossformat »

Nummer et og to i den hollandske Æresdivision hedder i øjeblikket Feyenoord og Ajax, og de to tophold har det til fælles, at de begge har en dansk bomber på toppen.

Hollandsk stjerne har ét godt råd til Dolberg
Hollandsk stjerne har ét godt råd til Dolberg

Feyenoords Nicolai Jørgensen topper således ligaens topscorerliste med 12 kasser, mens Ajax-topscoreren Kasper Dolberg indtager en delt fjerdeplads med otte sæsonscoringer.

Med afsæt i den statistik har Fox Sports sammenlignet de to danskere i programmet Natafelen, og her var gæsterne i studiet enige om, at Dolberg har potentiale til at nå op i en helt anden klasse end Jørgensen. Det skriver SoccerNews.nl.

- Jørgensen gør det unægteligt godt i Feyenoord, men når du analyserer og ser nærmere på spillerne, er Dolberg et exceptionelt talent, siger Martijn Krabbendam fra mediet Voetbal International og tilføjer:

- Han (Jørgensen, red.) leverer toppræstationer i Feyenoord, men jeg mener, at Dolberg potentielt kan blive en bedre angriber.

Vildt! Kometen Dolberg giver legender baghjul
Vildt! Kometen Dolberg giver legender baghjul

Hans kollega Sjoerd Mossou fra Algemeen Dagblad er enig i, at Dolberg kan have en ekstraordinært stor fremtid foran sig.

- Jørgensen er en dygtig angriber i Æresdivisionen. Han gør det fantastisk, men ikke til meget mere end Æresdivisionen. Dolberg er en spiller, der kan komme op blandt de bedste i Europa - potentielt. Men jeg siger ikke, det kommer til at ske, siger han.

Også den tidligere danske landsholdsspiller Kenneth Perez, der i sin tid selv spillede i Ajax, giver sit besyv med.

- Diskussionen handler ikke om, hvorvidt Dolberg er talentfuld eller exceptionel. Jørgensen er en rigtig god angriber, men han er ikke en speciel angriber, lød det angiveligt fra danskeren i studiet.

Nicolai Jørgensen scorer i Feyenoord-sejr - Ajax taber
Nicolai Jørgensen scorer i Feyenoord-sejr - Ajax taber

Fox Sports har desuden lavet en afstemning på Twitter, hvor mediet spurgte ind til, hvem der er bedst af de to danskere. Her vandt Jørgensen knebent med 53 procent mod Dolbergs 47 procent af de i alt 3.815 stemmer.


Nicolai Jørgensen: Tragedie har ramt os alle i Feyenoord
Nicolai Jørgensen: Tragedie har ramt os alle i Feyenoord

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Casper endte med at være afhængig af...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Efterforskere: MH17 blev skudt ned af...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmebølgen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx