Af Ehsan Faizzad - 04/04-18 16:54

Alle jubler over Ronaldos saksespark - Zlatans reaktion er iskold Alle jubler over Ronaldos saksespark - Zlatans reaktion er iskold

Der skal mere end et 'almindeligt' saksesparksmål til for at imponere den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic.

storybild

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic deler ikke samme entusiasme som resten af fodboldverden over Cristiano Ronaldos saksesparksmål. (Billede: MARK RALSTON)

Fodbolddentusiaster verden over har været imponerede af Cristiano Ronaldos saksesparksmål i tirsdagens storkamp mellem Juventus og Real Madrid.

Ja, selv hjemmeholdets fans på Juventus Stadium klappede af den portugisiske fodboldstjerne, der med to mål og en fremragende præstation sendte Real Madrid godt på vej mod semifinalen i Champions League med en 3-0-sejr.

Her scorer Cristiano Ronaldo saksesparksmålet og øger Real Madrids føring til 2-0 over Juventus i tirsdagens kvartfinale i Champions League. (Billede: ALBERTO PIZZOLI)

Men den svenske fodboldstjerne Zlatan delte ikke entusiasmen på samme måde, da han var med i den amerikanske dækning af Champions League-kampen.

»Det var et godt mål, men han skulle prøve at gøre det fra 40 meter,« sagde Zlatan Ibrahimovic ifølge den australske sportsjournalist Craig Foster med sin vanlige sans for en smart kommentar.

36-årige Zlatan Ibrahimovic, som for nylig er skiftet til LA Galaxy i USA, henviser selvfølgelig til sit vilde saksesparksmål fra omkring den distance i en venskabskamp mellem Sverige og England i 2012.

Zlatan Ibrahimovic fejrer sit hattrick i venskabskampen mod England på Friends Arena (Billede: John Sibley)

Real Madrid endte med at slå de italienske mestre med overraskende 3-0 på udebane. De to storklubber skal mødes igen onsdag 11. april i Madrid på Santiago Bernabéu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny milliardfond vokset ud af...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx