Af - 18/09-16 10:38

Superligaklub skriver kontrakt med computerspillerSuperligaklub skriver kontrakt med computerspiller

OB har ansat en computerspiller.

storybild

ARKIVFOTO 2015 af Brøndby vs. OB. Målscore for Brøndby Teemu Pukki i kamp mod Hallgrimur Jonasson (tv)- - Se RB 14/7 2016 11.01. OB har ophævet kontrakten med Hallgrimur Jonasson, så han kan rejse til Lyngby et halvt år før kontraktudløb. (Foto: Erik Refner/Scanpix 2016) (Billede: Erik Refner)

De er vant til at købe spillere, der kan spille fodbold på grønsværen. Men nu har superliga-klubben OB også skrevet kontrakt med en spiller, der spiller fodbold på computeren. Det fortæller DR Fyn.

OB præsenterer i dag FIFA-spilleren Lasse Bækkelund som ny spiller i truppen. Bækkelund får trøje nummer 44 og skal repræsentere OB i alle de konkurrencer, han deltager i.

OB-træner er forbandet over nederlag til FCK
OB-træner er forbandet over nederlag til FCK

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af OB. Det er ikke bare en fantastisk nyhed for mig, men også for dansk eSport generelt, hvor vi stadig har et stykke vej til at få den blåstempling, som sporten fortjener, siger Lasse Bækkelund.

Han håber, at han blandt andet kan lære noget omkring det mentale spil fra sine nye klub-kammerater – og omvendt håber han, at han kan give OB’s brand endnu en dimension med computerspil, fortæller han til DR Fyn.

AaB spadserer hen over Nørresundby i nordjysk pokalkamp
AaB spadserer hen over Nørresundby i nordjysk pokalkamp

Med samarbejdsaftalen med 21-årige Bækkelund bliver OB den første superliga-klub i Danmark, der også investerer i spillere inden for eSport.

- Vi vil gerne medvirke til, at Odense kommer til at spille en betydelig rolle som et kraftcenter inden for dansk eSport. Derfor er det også naturligt for os at gå ind i eSport, når vi samtidig har et spændende fynsk talent, som vi tror på kan udvikle sig til noget stort, hvis han får de rette muligheder og rammer for det, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen til DR Fyn.

LÆS OGSÅ: FCK snupper sen sejr over OB efter stor dominans

LÆS OGSÅ: FCK-anfører om brændte chancer: Målene skal nok komme

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx