Af - 12/04-15 18:17

Dansk superdag ødelagt af dårlig maveDansk superdag ødelagt af dårlig mave

Sikken noget l...! Michael Mørkøv må sande, at det ikke nytter, at hjælperytteren har gode ben, når kaptajnen har dårlig mave.

storybild

(Billede: Polfoto)

Michael Mørkøvs flotte arbejde i søndagens cykelløb Paris-Roubaix var spildt slid, fordi hjælperytterens kaptajn, Peter Sagan, havde en lorte-dag. Bogstaveligt talt.

- 120 kilometer før mål, var han ude for at skide i vejkanten. Jeg tror, han har haft lidt dårlig mave. Han har virket utroligt tændt, men i dag under løbet, var han lidt forvirret, forklarede Michael Mørkøv til TV 2 Sport efter løbet.

Degenkolb sprinter sig til sejr i Paris-Roubaix
Degenkolb sprinter sig til sejr i Paris-Roubaix

Peter Sagan måtte skuffende nøjes med en placering uden for top-20 over et halvt minut efter vinderen. Men det var altså ikke Michael Mørkøvs skyld, at det ikke gik bedre. Han blev selv nummer 29.

- Jeg har kørt mit bedste Paris-Roubaix nogensinde, men jeg ville gerne have hjulpet Sagan længere frem. Men jeg kan da tage med mig, at det her er et lille gennembrud for mig personligt i Paris-Roubaix. Jeg var med i et par udbrud, og jeg har aldrig været så langt inde i finalen. Det giver mig troen på, at det også et løb, jeg kan være med fremme i fremover, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx