Af - 02/12-16 10:43; Opdateret: 02/12-16 14:17

2. december: United ydmyges i arvefjendeopgør2. december: United ydmyges i arvefjendeopgør

Bag næste låge i julekalenderen gemmer sig klip fra en kamp på Old Trafford, som Liverpool-fans med garanti vil se tilbage på med glæde.

Klippene fra kampen er leveret i samarbejde med Discovery Networks.

Rivaliseringen mellem Englands to mest vindende fodboldklubber - Liverpool og Manchester United - går langt tilbage, og der har været mindeværdige sejre til begge storhold gennem årene.

1. december: Legendarisk Newcastle-comeback
1. december: Legendarisk Newcastle-comeback

En af de arvefjendekampe, som uden tvivl har indprentet sig i særligt Liverpool-fansenes hukommelse, blev spillet på Old Trafford den 14. marts 2009. Her lykkedes det nemlig Steven Gerrard, Fernando Torres og co. at tage en ydmygende 4-1-sejr.

Det var ellers United, der startede bedst, da Cristiano Ronaldo scorede på et straffespark midtvejs i første halvleg. Men kort efter udnyttede Fernando Torres en fejl af Nemanja Vidic og udlignede, inden Steven Gerrard gjorde det til 2-1 fra ellevemeterpletten inden pausen.

I slutfasen blev selvsamme Vidic tvivlsomt udvist for at trække Steven Gerrard ned, og da Fabio Aurelio bragede det efterfølgende frispark i kassen, førte gæsterne pludselig 3-1.

Men det blev værre endnu for 'The Red Devils'. For kort før tid fik et hårdt udspark fra Pepe Reina lov at passere Uniteds bagkæde, så Andrea Dossena køligt kunne lobbe bolden over Edwin van der Sar til slutresultatet 4-1.

Manchester United og Liverpool kan mødes i Cup-finale
Manchester United og Liverpool kan mødes i Cup-finale

I den samlede stilling for sæsonen 2009-10 var Liverpool dog ikke i nærheden af Manchester United. Sir Alex Fergusons mandskab sluttede nemlig på andenpladsen, mens Liverpool endte helt nede som nummer syv.

Klik dig ind på mx.dk igen i morgen for at se, hvilken målrig kamp der gemmer sig bag næste låge i Premier League-julekalenderen.

På 6’eren, Canal 9, Eurosport 2 og Dplay kan du selv fodbold fra stærke turneringer som VM-kval’en, Superligaen, Premier League, Europa League, Bundesliga, La Liga og Serie A.

Historisk mål sender Liverpool i Liga Cup-semifinalen
Historisk mål sender Liverpool i Liga Cup-semifinalen

Liverpool må undvære midtbaneprofil i op til seks uger
Liverpool må undvære midtbaneprofil i op til seks uger

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx