22/03-16 11:01

Tottenham ruster sig til slutspurt med LeicesterTottenham ruster sig til slutspurt med Leicester

Tottenham skal nu kun koncentrere sig om Premier League. Det skal gøre holdet skarpt til slutspurt.

storybild

Tottenhams manager Mauricio Pochettino ser frem til at kunne forberede sit hold grundigt frem mod hver eneste af de resterende kampe i Premier League. (Billede: AP/Frank Augstein)

Christian Eriksens Tottenham er nærmeste konkurrent til at puste Leicester og landsholdskollega Kasper Schmeichel i nakken i kampen om Premier League-trofæet.

Når landsholdspausen er forbi, vil Tottenhams manager Mauricio Pochettino forberede sit hold til den helt store slutspurt mod Leicester.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

- Det er sandt, at vi nu går ind i en ny fase i forhold til tidligere.

- Efter landsholdspausen har vi kun en kamp om ugen, så vi får mulighed for at forberede kampene på en måde, som ikke var muligt tidligere, siger Mauricio Pochettino til britiske medier.

Lige nu er der fem point mellem Leicester og Tottenham med syv spillerunder tilbage. Arsenal er nummer tre med 11 point op til topholdet. Arsenal har dog spillet en kamp færre.

- Vi er i en situation, hvor vi må se på vores fremtid i et rigtigt fint perspektiv. Det er vigtigt, at vi bliver ved med at arbejde hårdt og kæmper i hver eneste kamp, fortsætter Mauricio Pochettino.

Hvis Tottenham vinder det engelske mesterskab, vil det være tredje gang i klubbens historie. Seneste mesterskab var i 1961. Topholdet Leicester har aldrig tidligere vundet det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rykkede ud til...
bt.dk
BT-journalist udsat for...
bt.dk
Tennis-direktør afviser...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx