Af Ritzau - 18/11-16 19:33

Real-anfører melder sig klar til Madrid-derbyReal-anfører melder sig klar til Madrid-derby

Sergio Ramos er klar igen efter en knæskade, når Real Madrid lørdag møder Atlético Madrid på udebane.

storybild

Real Madrid jagter den første ligasejr over Atlético Madrid i tre år, når de to klubber mødes lørdag aften. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Andrej Isakovic)

Real Madrids anfører, Sergio Ramos, er klar efter en knæskade, når det går løs lørdag i lokalbraget mellem Atlético Madrid og Real Madrid.

Forsvarsspilleren har været ude med skaden i fem uger, men han vender tilbage til Real-truppen lørdag sammen med angriberen Karim Benzema, der har været ude i 14 dage med en forstrækning.

Real Madrid er dog stadig ramt af flere skader og må undvære midtbanespillerne Casemiro og Toni Kroos samt forsvarsspilleren Pepe.

Derudover er Alvaro Morata heller ikke kampklar, da han fik en forstrækning for nylig, da England og Spanien mødtes i en testkamp.

Ramos' tilbagekomst glæder dog Real Madrids cheftræner, Zinedine Zidane.

- Han er vores anfører, og vi glæder os over at have ham tilbage. Han er vital for truppen både på og uden for banen. Han er en stor spiller og en stor personlighed, siger Zidane ifølge Reuters.

Real Madrid har ikke besejret Atlético Madrid i ligaen i mere end tre år.

Lørdag aften mødes de to klubber i lokalopgøret på Estadio Vicente Calderon for sidste gang, da det traditionsrige stadion skal rives ned.

- Calderon er et spektakulært stadion fyldt med fantastiske fans, men Real Madrid kender det godt, og vi er vandt til det.

- Derbyet er ikke en eksamen for mig. Det er blot endnu en ligakamp, men det bliver meget tæt. Vi skal yde vores bedste i alle kampens aspekter. Det bliver en vanskelig kamp, men vi er vant til vanskelige kampe, siger Zidane.

Real Madrid topper Primera Division med 27 point. Atlético Madrid ligger på fjerdepladsen med 21 point.

Opgøret har kickoff klokken 20.45 lørdag aften.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx