Af Ritzau - 25/08-16 14:39

Tidligere topdommer: Ribery er en tikkende bombeTidligere topdommer: Ribery er en tikkende bombe

Den franske stjerne lader sig for let provokere, mener den tidligere Bundesliga-dommer Thorsten Kinhofer.

storybild

Den franske stjernespiller Franck Ribery er igen kommet i modvind i medierne, men han bakkes op af sin nye træner i Bayern München, Carlo Ancelotti. (Billede: Scanpix/Guenter Schiffmann)

Franck Riberys tyske klub Bayern München indleder ikke Bundesligaen før på fredag, når Werder Bremen kommer på besøg, men franskmanden har allerede fået masser af opmærksomhed i de tyske medier.

Den tidligere Bundesliga-dommer Thorsten Kinhofer er nu ude og beskrive den 33-årige franskmand som "en tikkende bombe", skriver NTB.

- Der bliver ofte begået frispark imod Ribery, men han lader sig også meget nemt irritere over det, og det prøver modstanderne at udnytte ved at provokere ham. Spørgsmålet er, om han er villig til at lære i den alder, siger Kinhofer.

Den kontroversielle franskmand har tidligere været i problemer både på og udenfor banen, men han forsvares nu af sin nye træner Carlo Ancelotti.

- Folk overdriver altid lidt, når det gælder Ribery. Historien har vist os, at han er en spiller, som altid opfører sig ordentligt, siger Ancelotti til Sport1.

Det er der måske nogle af Bayern Münchens modstandere, som er uenige i.

I den tyske Supercup mod Borussia Dortmund brugte Ribery albuen i en duel med Felix Passlack, og forrige fredag slog han en Carl Zeiss Jena-forsvarer i hovedet under en kamp, mens han også skubbede til Inter-spilleren Felipe Melo i en træningskamp.

Ribery blev ikke udvist i nogen af tilfældene, men fik gult kort for albuen og for at skubbe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Myndighederne advarer: Frygtet...
bt.dk
Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Se fødslen: Her kommer baby-giraf til...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx