Af Ritzau - 25/08-16 07:46

FCK-bosser håber på sportsligt let CL-gruppeFCK-bosser håber på sportsligt let CL-gruppe

Ståle Solbakken håber, at Leicester, Benfica eller CSKA Moskva kommer op ad bowlen torsdag aften.

storybild

Mathias "Zanka" Jørgensen (i midten) og de øvrige FCK-spillere finder torsdag aften ud af, hvilke storhold der står på menuen i efterårets Champions League-gruppespil. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

Store klubber som Barcelona, Juventus og Bayern München er blandt de potentielle modstandere for FC København, når der torsdag aften trækkes lod til Champions League-gruppespillet.

Manager Ståle Solbakken og direktør Anders Hørsholt håber dog først og fremmest på en lodtrækning, hvor der sportsligt er en mulighed for at lave gode resultater frem for at møde de allerstørste klubber i Europa.

Ståle Solbakken har tre favorithold, han gerne vil trække fra det øverste seedningslag.

- Vi kan godt slå Leicester, Benfica og CSKA Moskva (fra øverste seedningslag, red.), hvis vi spiler i Parken. Jeg vil håbe, at vi også kan slå hold som Real Madrid, Barcelona og Juventus, men det er meget, meget anderledes.

- Jeg tror, at fansene er ligeglade, for hvis vi møder de bedste hold, så kan de også se de bedste spillere, samtidig med vi ikke har noget at tabe, siger Solbakken.

Anders Hørsholt håber, at klubben kan gå videre, så der også skal spilles europæisk fodbold i den danske hovedstad i februar.

- Vi vil gerne møde nogle i puljen, hvor vi vil have en chance for at komme videre. Så umiddelbart er det bedst, hvis vi får en gruppe, hvor den sportslige udfordring er mindst. Selvfølgelig vil der altid være et hold, der er supergodt, men vi skal også sælge nogle billetter, siger Anders Hørsholt.

Anfører Thomas Delaney og forsvarsspilleren Mathias "Zanka" Jørgensen har ikke en bestemt ønskemodstander, men ser bare frem til at være en del af det fine Champions League-selskab igen.

- Man kan ikke undgå at ryge ind i nogle store hold, men jeg vil da godt have en lidt lettere pulje, end vi havde sidst. Det handler lige så meget om at være der, hvor man mærker de følelser, man får, når man hører Champions League-hymnen

- Der venter nederlag, gode oplevelser og svære kampe. Det er gode lærepenge, og det spicer det hele lidt op, siger Thomas Delaney.

"Zanka" supplerer:

- Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvem vi trækker. Det bliver bare fede kampe, hvor man kan mærke stemningen i hele København, siger forsvarsspilleren.

Lodtrækningen begynder klokken 18 i Monaco, og FCK er seedet i det laveste seedningslag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx