Af - 07/06-16 15:12

Officielt: Emre Mor solgt til tysk topklubOfficielt: Emre Mor solgt til tysk topklub

FC Nordsjællands dansk-tyrkiske stortalent er blevet solgt til Dortmund. Det bekræfter den danske klub på sin hjemmeside.

storybild

Emre Mor i FCN-trøjen. Den skal han tilsyneladende ikke bruge mere. (Billede: Scanpix)


Det var jo kun et spørgsmål om tid, før Emre Mor ville forlade FC Nordsjælland til fordel for en større og finere fodbold-adresse.

- BVB er en storartet klub i Europa med unikke fans. Jeg glæder mig enormt meget til at møde de nye holdkammerater og kan slet ikke vente på sæsonstarten og min første kamp, siger Emre Mor til den tyske klubs hjemmeside.

Også FC Nordsjælland bekræfter salget på sin hjemmeside.

Nu står den på EM-slutrunde med det tyrkiske A-landshold, og efter sommerpausen skifter Emre Mor den røde FCN-trøje ud med Borussia Dortmunds gule og sorte trøje.

Skriver FCN.dk

– Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til Emre med dette skifte, det er noget som alle, i og omkring FCN kan være stolte over. Der er blevet ydet en super indsats, hvor vores kultur har været rigtig stærk. Det er flot, at vi kan tiltrække talenter med Emre’s kvaliteter til vores akademier, og bringe dem videre ud til de største klubber i Europa. Denne aftale vil stå som den bedste i klubbens historie, og er selvfølgelig ganske unik, for ellers havde vi ikke solgt før EM-slutrunden, siger sportschef Carsten V. Jensen til hjemmesiden.

Emre Mor har skrevet under på en fem-årig kontrakt.

Ifølge FCN.dk har de to klubber besluttet ikke at oplyse detaljer om prisen - men ifølge Bild.de er transferen omkring fire millioner euro, eller omkring 30 millioner kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx