Af - 03/09-13 11:33; Opdateret: 03/09-13 14:38

Kvist: Jeg udgiver min version på FacebookKvist: Jeg udgiver min version på Facebook

William Kvist har haft en svær tid i Stuttgart, men nu er alt godt igen. Inden længe vil han på en Facebook-side give sit bud på, hvorfor det gik galt.

storybild

William Kvist har haft sorte skyer over hovedet i Stuttgart, men det lysner. (Billede: Polfoto/LARS POULSEN)L-A-B-B-A-D-I-A. Det navn har givet William Kvist noget at tænke over.

LÆS OGSÅ: Kvist: Der kommer en større historie

For den nu fyrede og altså tidligere Stuttgart-træner Burno Labbadia og den danske midtbanekaptajn gik galt af hinanden, og Kvist var reduceret til reservespiller.

Faktisk har Labbadia givet ham så meget at tænke over, at han – blandt andet – lægger sin version af, hvad der gik galt, ud på Facebook inden Danmarks kamp mod Italien i oktober.

LÆS OGSÅ: Trænerfyring måske godt nyt for bænket Kvist

- Det er en større historie, som skal have lidt plads og lidt tid, men som jeg ikke vil stå her og fortælle om, siger William Kvist, da han møder metroxpress og anden presse i landsholdslejren i Helsingør.


- Men den kommer, og jeg er i gang med det arbejde - med min mentaltræner. Nogle videoer blandt andet til dem, der gider at se dem. Hvor vi analyserer nogle af de ting, siger han.

LÆS OGSÅ: Stuttgart afviser: Kvist er ikke til salg

Kvist skiftede til den tyske storklub Stuttgart fra FC København for to år siden. I første sæson lagde han ud med et brag, men i anden sæson blev det til mere og mere tid på bænken under samme Labbadia, der sad i trænersædet, da danskeren kom til klubben.

- Desværre var det et dårligt match - det må være overskriften – mellem mig og Labadiah, siger Kvist, der nu har fået ny træner i Thomas Schneider.

LÆS OGSÅ: Kvist: Det er skadernes skyld

- Bare de par træningsenheder, vi har haft med den nye træner, gør, at vi står klart bedre på banen, efter to år med Labbadia, hvor der ikke har været nogen udvikling. Og det synes jeg er lidt utroligt, siger Kvist.


LÆS OGSÅ: Her er Olsens udvalgte mod Malta og Armenien

LÆS OGSÅ: Trænerfyring måske godt nyt for bænket Kvist

LÆS OGSÅ: Stuttgart afviser: Kvist er ikke til salg

LÆS OGSÅ: Kvist: Det er skadernes skyld

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx