Af - 13/06-15 22:55; Opdateret: 13/06-15 23:45

Olsen gider det ikke: - Hold op med det pjank!Olsen gider det ikke: - Hold op med det pjank!

Nicklas Bendtner og Daniel Agger battlede igen om, hvem der skulle tage et straffespark i lørdagens EM-kval mod Serbien.

storybild

Jakob Poulsen har scoret det afgørende mål til 2-0. (Billede: Dresling Jens)

- Hold op med det pjank.

Sådan reagerede Morten Olsen lørdag aften, da en journalist spurgte ind til straffesparks-battlen mellem Daniel Agger og Nicklas Bendtner.

Den som den danske anfører (igen) vandt i EM-kvalifikationskampen mod Serbien. Daniel Agger snuppede bolden fra Nicklas Bendtner, der ellers havde gjort sig klar til at skyde.

Mod Serbien brændte Daniel Agger bare, for første gang nogensinde i landsholdstrøjen.

Daniel Agger har misset straffesparket.

Morten Olsen udlagde teksten således:

- Jeg har også spillet fodbold i mange år. Det er fodbold, det handler om passion. Det handler om en angrebsspiller, der vil lave mål. Og en anfører, der siger: 'jeg tager det.' Det skal de have lov til, lød det fra Morten Olsen på pressemødet efter 2-0-sejren over Serbien.

Og så fastslog landstræneren ellers:

Jeg går ud fra, at Agger sparker igen næste gang.

Daniel Agger og Nicklas Bendtner har tidligere udkæmpet en lignende straffesparks-dyst, mod Tyrkiet i september sidste år. Her tog Daniel Agger også bolden - og scorede.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Jubel efter Yussuf Poulsens åbningsmål.

Ellers var Morten Olsen kun nogenlunde tilfreds med indsatsen i en kamp, hvor Danmark sparkede sig 'et langt skridt' tættere på EM-slutrunden i Frankrig næste år.

- Jeg synes vi spillede en rimelig første halvleg. Alle kunne se, at vi var oppe mod et fantastisk godt fodboldhold. I anden halvleg var der en frø i bolden, hver gang vi havde den. Vi kom til at forsvare målet, og det er det, vi helst ikke vil, sagde Morten Olsen og fortsatte:

- Vi var heldige skal også være en gang i mellem. Vi viste fantastisk moral og teamspirit. Det kom til at handle om, at sekunderne tikkede.

Til sidst lukkede Jakob Poulsen så kampen med sin 2-0-scoring (efter at Yussuf Poulsen havde scoret i første halvleg).

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx