Af - 19/05-14 14:21; Opdateret: 19/05-14 14:31

AGF'er langer ud efter fyret træner: Han lyverAGF'er langer ud efter fyret træner: Han lyver

Peter Sørensen havde ikke truppens opbakning ved sin fyring, som træneren ellers har udtalt. Det afslører AGF-anfører Steffen Rasmussen i dag.

storybild

Steffen Rasmussen (tv.) er ikke tilfreds med den måde, Peter Sørensen har ageret efter sin fyring. (Billede: Polfoto)

Det er ikke rigtigt, når den fyrede AGF-træner Peter Sørensen siger, at en stor del af truppen var utilfreds med hans fyring i februar. Sådan lyder det i dag fra AGF-anfører Steffen Rasmussen.

- Det havde da klædt ham at have noget selvkritik. Der er ingen tvivl om, at man ikke bare kan blive ved med at skyde skylden på alle andre end en selv. Jeg synes i den grad, at man har været fair herude fra og lukket alt ned. Og vi spillere har i den grad været fair og lukket alt ned. Så man skal nok tænke sig om og måske stoppe med den slags, siger AGF-kaptajnen blandt andet til Ekstra Bladet.

Blodbad i AGF: Direktør og sportschef er færdige
Blodbad i AGF: Direktør og sportschef er færdige

Undervejs i AGF’s forfærdelige sæson, der endte med nedrykning, blev cheftræner Peter Sørensen fyret. Han kunne efterfølgende se til, mens holdet uden ham i spidsen i sæsonens slutfase tabte 11 kampe i streg. I den forbindelse udtalte han, at mange af spillerne var uenige i fyringen.

- Ud fra de henvendelser, jeg har fået bagefter fra cirka halvdelen af spillertruppen, der sagde, at de var uenige i fyringen og ikke håbede, at der var endt sådan, så kan man i hvert fald ikke sige, jeg havde hele truppen mod mig, sagde han eksempelvis til Tipsbladet

Men det er en lodret løgn, hvis man skal tro Steffen Rasmussen.

- Peter havde ikke truppens opbakning. Der var et arbejdsklima, som det ser ud til, at mange ikke kunne arbejde under. Sådan har det været, og det skal man jo ikke være professor for at kunne regne ud, siger han og tilføjer:

Fyret AGF-træner på vej til norsk bundklub
Fyret AGF-træner på vej til norsk bundklub

- I dag klinger det hult, når vi er rykket ned. Og det irriterer mig voldsomt, at vi ikke lykkedes med at blive oppe, så vi kunne bevise, at det var den rigtige beslutning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx