05/04-14 19:52

Messi tryller i Barcelona-sejrMessi tryller i Barcelona-sejr

FC Barcelona mindskede afstanden til Atletico Madrids førerhold.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Lionel Messi scorede to gange for FC Barcelona, som lørdag aften på hjemmebane vandt 3-1 over bundproppen Betis i Primera Division.

Uden at imponere spillede Barcelona sig forholdsvist nemt til de tre point, og dermed lod værterne sig ikke ryste af, at klubben tidligere på ugen blev ramt af et transferforbud for den kommende sæson af det internationale fodboldforbund, Fifa.

FC Barcelona: Billedet er ved at krakelere
FC Barcelona: Billedet er ved at krakelere

Barcelonas udåd består ifølge Fifa i, at klubben har indgået kontrakter med spillere under 18 år fra andre lande, og derfor kan Barcelona ikke købe spillere i næste sæson.

Den spanske storklub har allerede anket dommen, og på banen gjorde klubbens nuværende spillere det, der skulle til for at vinde og mindske hullet op til førerholdet Atlético Madrid.

Barcelona planlægger klage over transferforbud
Barcelona planlægger klage over transferforbud

Hovedstadsklubben vandt tidligere lørdag 1-0 over Villarreal, og efter Barcelonas sejr er afstanden et point mellem klubberne med seks spillerunder tilbage.

Messi bragte Barcelona foran 1-0 efter et kvarter på et straffespark, og kampen så ud til at være helt lukket, da Betis scorede selvmål midtvejs i anden halvleg.

Gæsterne, som ligner en sikker nedrykker, fik dog hurtigt reduceret til 1-2, og dermed var der lidt spænding til sidst.

Atletico hamlede op med gigantiske Barcelona
Atletico hamlede op med gigantiske Barcelona

Men Barcelona-mandskabet spillede fint bolden rundt i slutfasen og fik et nyt straffespark. Messis forsøg fra 11-meter-pletten blev reddet, men argentineren fulgte selv op på riposten og scorede til 3-1.

Den tredje mesterskabsbejler Real Madrid er seks point efter Atlético Madrid. Real Madrid møder lørdag klokken 20 Real Sociedad på udebane.


/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Advarsel om glatte veje i store dele...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx