Af Steffen Gronemann - 05/11-17 13:25

Ups! Fodboldfans laver kæmpe brøler foran ParkenUps! Fodboldfans laver kæmpe brøler foran Parken

Det blev ikke til meget fodbold for to fodboldfans i forbindelse med dagens store københavnerderby i Superligaen mellem FC København og Brøndby IF.

storybild

Fodboldfans på vej ad Østerbrogade fra Svanemøllehallen til Parken hvor Brøndby møder FCK. (Billede: Nils Meilvang)

Forud for kampen har Københavns Politi nemlig tilbageholdt to personer ude foran Parken. Årsag: De stod såmænd med en taske og sagde de i den forbindelse forbudte ord 'bombe'.

»Det var en flok på fire venner, som ventede ude for Parken. Nogle af vores folk på stedet hører, at der bliver sagt bombe, så vi tilbageholder personerne, og bombehunde bliver kaldt til,« fortæller vicepolitikinspektør Jesper Bangsgaard, som er pressetalsmand for Københavns Politi.

Der viser sig dog ikke at være noget i taskerne af interesse for politiet. Hverken bomber eller andet. Politiet vælger dog at tilbageholde taskernes ejermand og hans ven, som sagde 'bombe'. De blev begge efterfølgende kørt på politistationen for at blive afhørt.

»De to, vi tog med på stationen, får en bøde for overtrædelse af Ordenbekendtgørelsen, så de går nok glip af kampen, men de to andre venner er formentligt inde at se opgøret,« vicepolitikinspektør Jesper Bangsgaard, som dog ikke vil oplyse, om der er tale om Brøndby- eller FCK-fans.

Foruden bombeballaden, så har Politiet haft en rolig dag, melder pressetalsmanden. En enkelt er blevet anholdt i den store Brøndby-fanmarch mod Parken inden kampen.

»Vi har anholdt en person for overtrædelse af maskeringsforbud. Det får han en bøde for. Ellers har det været meget fredeligt. Vi håber, det fortsætter sådan,« lyder det fra Københavns Politi.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx