Af Ritzau - 03/11-16 00:27

Schmeichel om matchvinderredning: Gjorde bare mit jobSchmeichel om matchvinderredning: Gjorde bare mit job

Kasper Schmeichel mener, at det var fortjent, at Leicester fik 0-0 i onsdagens kamp mod FC København.

storybild

Kasper Schmeichel reddede Leicester til sidst i kampen mod FCK. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Landsholdsmålmanden Kasper Schmeichel blev udråbt til matchvinder af Leicesters manager, Claudio Ranieri, efter 0-0-kampen mod FCK i Champions League.

Selv tager den danske målmand det afslappet, at han i det 90. minut forhindrede Andreas Cornelius i at blive matchvinder, da Schmeichel dykkede ned ved stolperoden og reddede angriberens forsøg.

- Det er sådan noget, jeg er med for. Jeg gjorde bare mit job, siger Kasper Schmeichel.

- Det er altid rart at holde nullet, men jeg ville hellere have vundet 2-1.

Fra sin position i målet kunne han se sine medspillere have store problemer med at nedbryde FCK's forsvar, mens københavnerne pressede mere på foran Leicester-målet.

Schmeichel mener dog, at pointdelingen var fortjent.

- Det var en lige kamp, og jeg synes, det var et fair resultat. Vi kunne have vundet, og de kunne have vundet. Vi kom for at vinde, og vi er skuffede over, at vi ikke vandt.

- Kigger vi på første halvleg, kom vi overhovedet ikke i gang, mens vi blev lidt bedre i anden halvleg. Set i det lys var det et okay resultat for os, siger Schmeichel.

Han glæder sig over, at han ikke har tabt håneretten til Mathias "Zanka" Jørgensen, Peter Ankersen, Thomas Delaney, William Kvist og Andreas Cornelius, der lige som Schmeichel møder ind i landsholdslejren i næste uge.

- Efter kampen, hvor man kender en masse af de spillere, man spillede i mod, er man glad for, at man ikke skal høre på dem, når man møder ind i landsholdslejren, siger målmanden.

Han var ikke imponeret over den bane, han formentlig også skal spille på sammen med landsholdsholdet fredag i næste uge.

- Banen levede ikke op til Champions League-standard. Det er den dårligste bane, jeg har spillet på herinde, siger landsholdsmålmanden.

Kasper Schmeichel og Leicester er med onsdagens uafgjorte resultat godt på vej mod en plads i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Klubben fører gruppe G med ti point. Det er tre point flere end Porto og fem flere end FCK.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx