Af Ritzau - 22/09-16 23:01

AaB-lejr føler lettelse efter tre point mod ViborgAaB-lejr føler lettelse efter tre point mod Viborg

AaB kunne have indkasseret sit tredje nederlag i streg, men endte med en forløsende sejr over Viborg.

storybild

Lars Søndergaard var mindre bister efter AaB's 1-0-sejr over Viborg, end han var under nederlaget til Lyngby forleden. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

AaB sparkede sig torsdag aften ud af en pointmæssigt skidt periode i Alka Superligaen, da nordjyderne vandt en uskøn affære med 1-0 hjemme over Viborg FF.

Samtidig satte alle andre tophold point til i tiende spillerunde, hvilket betyder, at AaB igen har fået kontakt med toppen i rækken.

Efter kampen blev nordjydernes fine placering i tabellen dog overskygget af forløsningen over tre point efter to nederlag på stribe.

- Det var utroligt vigtigt at komme tilbage på sporet. Det var et kæmpe stykke mentalt arbejde, der skulle gøres. Vi skulle rejse os igen, og det formåede vi heldigvis, siger AaB-anfører Rasmus Würtz.

- Alle mand arbejdede stenhårdt, selvom det ikke var lige kønt.

AaB ligger efter ti kampe på fjerdepladsen med 18 point - samme pointantal som Brøndby og et enkelt færre end Randers på andenpladsen.

- Den her turnering er stadig ung, så selvfølgelig holder vi øje med de andre kampe. Men den her turnering er så tæt, så hvis du bare mangler lidt, så vinder du ikke, siger Rasmus Würtz.

Cheftræner Lars Søndergaard så sit AaB-hold levere en langt fra godkendt præstation i nederlaget ude mod Lyngby forleden, og et nederlag til Viborg havde været det tredje i træk.

Nordjyderne kom torsdag aften ud med en helt anden gnist end i Lyngby.

- Jeg kunne mærke inde i omklædningsrummet før kampen, at der var en spændt og nervøs stemning, fordi vi sad med to nederlag i træk, siger Lars Søndergaard.

- Det slider altid, når man ikke vinder kampe. Jo længere sådan en stime er, jo værre er det. Derfor var det utroligt vigtigt at komme tilbage.

- Næsten alle spillere løftede sig, og det var et godt svar, som spillerne gav mig, siger AaB-træneren.

AaB skal i næste spillerunde en tur til Silkeborg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx