Af Af Per Colstrup Vinkel, New York. - 08/09-14 07:48

Piotr: Derfor gik det galt for CarolinePiotr: Derfor gik det galt for Caroline

Wozniackis far og træner anerkendte sejren til Williams, men mente datteren gjorde det lidt for let for amerikaneren.

storybild

(Billede: Polfoto)

Han var ikke skuffet, mere ærgerlig. Selvom datterens spil ikke fungerede optimalt, så var en US-Open finale mod Serena Williams nok alligevel for stor en mundfuld.

- Carolines serv fungerede ikke så godt i første sæt. Selvom den havde gjort det, så er det ikke sikkert, det havde ændret noget. Caroline følte sig presset og gik efter linjerne lidt for hurtigt, inden hun havde fundet rytmen. Det gør hun laver for mange fejl, hvilket gør det endnu sværere at være med i kampen, analyserede Piotr Wozniacki efter kampen over metroxpress.

Wozniacki efter bank: - Du skylder mig en drink
Wozniacki efter bank: - Du skylder mig en drink

Wozniacki fik store tæsk af vild Williams
Wozniacki fik store tæsk af vild Williams

- Serena Williams er i en liga for sig, derefter er der et kæmpe spring til de næstbedste, hvor Caroline er en del af den liga. Serena slår så tungt, at kun når hun spiller under niveau kan modstanderen være med, forklarede Piotr Wozniacki.

Faderen roste datteren for at forblive i kampen til trods for de marginale muligheder. Ydermere var finalepladsen i hans optik i sig selv et godkendt resultat i New York.

Så mange millioner kan Wozzy lave mens du sover
Så mange millioner kan Wozzy lave mens du sover

- Caroline har vist, at hun kan være med mod de bedste i verden. Hun har sendt et signal om hun kan andet end at løbe, hvilket har skabt respekt hos mange modstandere. Før US Open ville jeg have solgt den her for en finale, i dag var Serena bedre, fortæller Piotr Wozniacki.

Datteren træder mandag igen ind i top-10 på kvindernes verdensrangliste og ligger lunt i svinget til sæsonfinalen i Singapore.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Menneskejagt i gang - flere kvæstede...
bt.dk
Tragedie i nat: 53-årig mand dræbt...
bt.dk
IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Sigtet for at overfalde Papes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx