Af - 03/11-16 12:28; Opdateret: 03/11-16 13:10

Hvad så Kevin? Teenager tager Formel 1-sædeHvad så Kevin? Teenager tager Formel 1-sæde

18-årige Lance Stroll skal danne par med Valtteri Bottas hos Williams i næste års Formel 1-sæson. Dermed er kørerkabalen tættere på at gå op

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussens Formel 1-fremtid er endnu ikke på plads

Purunge Lance Stroll skal køre Formel 1 i den kommende sæson.

Den 18-årige canadier blev torsdag præsenteret som ny kører for Williams-holdet i 2017.

Lance Stroll fyldte 18 år i slutningen af oktober, og han bliver den første canadier i VM-serien siden Jacques Villeneuve, der blev verdensmester i 1997 og sluttede Formel 1-karrieren i 2006.

Tøvende teamchef har Magnussen på radaren
Tøvende teamchef har Magnussen på radaren

Med offentliggørelsen af Lance Stroll som kører ligger det fast, at Williams-holdets to kørere i næste sæson vil blive finske Valtteri Bottas og den canadiske teenager.

Lance Stroll erstatter brasilianske Felipe Massa, som stopper i Formel 1 efter denne sæson. Stroll bliver den yngste Formel 1-kører i næste sæson.

Eksperter om Magnussen-tweets: En del af hans strategi
Eksperter om Magnussen-tweets: En del af hans strategi

- Det er en drøm, der bliver til virkelighed for mig. Jeg ser frem til en forhåbentlig fremragende sæson. Jeg er taknemmelig over at have fået muligheden, siger Stoll.

Hollandske Max Verstappen (Red Bull) vil fortsat være den yngste Formel 1-kører nogensinde. Det blev han, da han fik debut i det australske grandprix i 2015 i en alder af 17 år og 166 dage.

Britiske eksperter tror Kevin Magnussen ryger ud
Britiske eksperter tror Kevin Magnussen ryger ud

Med Williams-sæderne besat er der to sæder færre ledige til næste sæson. Her er blandt andre Kevin Magnussen en af flere kørere, som kæmper for at få en aftale i stand.

På rygtebasis har danskeren været kædet sammen med Williams, men varmest er rygterne omkring forhandlinger med Haas. Her har Haas-teamchef Günther Steiner bekræftet, at der har været kontakt melem parterne.

Derudover er der selvfølgelig også Kevin Magnussens nuværende team, Renault, som kan ende med at give danskeren det ledige sæde ved siden af Nico Hülkenberg, som har kontrakt med franskmændene fra næste år.

Medie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontrakt
Medie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontrakt


Lance Stoll er stolt og ydmyg:Medie: Magnussen tilbudt toårig aftale hos Haas
Medie: Magnussen tilbudt toårig aftale hos Haas

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen starter som nummer 14 i Mexico

LÆS OGSÅ: Flyvende Magnussen får straf: - Det er frustrerende

LÆS OGSÅ: Optur! Magnussen sætter Renault-rival til vægs

LÆS OGSÅ: FAKTA: Disse sæder er bekræftet i Formel 1

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx