Af Ritzau - 27/08-16 16:11

Jores Okore skifter fra Aston Villa til FC KøbenhavnJores Okore skifter fra Aston Villa til FC København

Jores Okore tiltræder i FC København på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2020.

storybild

RB, 27.08.2016, kl. 16.04, ARKIVFOTOS: Jores Okore skifter fra Aston Villa til FC København Fodboldklubben FC København henter forsvarsspilleren Jores Okore i den engelske klub Aston Villa på en fireårig kontrakt, meddeler FCK på sin hjemmeside.. (Foto: Ed Sykes/Scanpix 2016) (Billede: Scanpix/ed Sykes)

Den tidligere landsholdsspiller Jores Okore fortsætter fodboldkarrieren i den danske mesterklub FC København.

Lørdag meddeler FCK ved en præsentation, at den danske midterforsvarer er hentet i engelske Aston Villa på en fireårig kontrakt, der træder i kraft øjeblikkeligt.

- Vi er meget glade for, at Jores har valgt at komme til FCK. Han er en spiller, der har nogle evner i international klasse, som hans fysik og fart, der gør ham til en meget spændende spiller, siger FCK-manager Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

Okore skiftede til Aston Villa i sommeren 2013, men opholdet har været præget af skuffelser. Den første sæson blev revet i stykker af en langtidsskade, og i den forgangne sæson måtte han i lange perioder kigge langt efter spilletid.

- Hans tid i England startede rigtigt flot, men han var siden uheldig med en alvorlig skade og en klub med store problemer. Nu får han en ny start hos os, hvor han vil gå ind og konkurrere på lige fod med de øvrige forsvarsspillere.

- Han er ikke helt i gear endnu, men vi har sammen lagt en god plan for ham, og når han rammer toppen igen, så er han en rigtig dygtig spiller. Det her er en rigtig god mulighed for både Jores og os, siger Solbakken.

Jores Okore fik sit store gennembrud i FC Nordsjælland, hvor han var med til at vinde mesterskabet i 2012.

Succesen udmøntede sig i 2011 i landsholdsdebut. Han er noteret for otte A-landskampe, den seneste i september 2014.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx