Af Lars Sejr - 08/08-15 20:11

Hobro-træner: Vi viste for lidt fight mod ViborgHobro-træner: Vi viste for lidt fight mod Viborg

Et ufarligt Hobro-mandskab fik reddet 1-1 hjemme mod Viborg efter en svingende indsats.

storybild

Hobro-træner Jonas Dal (Billede: Polfoto)

Det var svært at se, at hjemmeholdet Hobro i sidste uge på udebane slog Brøndby. I det jyske lokalopgør mod Viborg lørdag aften, skulle Hobro frem til ti minutter før tid, før den nye angriber Mayron George sparkede den forløsende udligning ind til 1-1.

Det irriterer da også Hobro-træner Jonas Dal, at hans hold ikke viste den fight og aggressivitet, som har gjort holdet svært at spille mod.

- Jeg synes, at der var dele af kampen, hvor vi ikke investerede nok. Vi løb ikke nok for hinanden, og der manglede simpelthen aggressivitet.

- Vi vidste, at det ville blive en helt anden kamp end mod Brøndby, og at det ville blive en hård fight. Derfor kan jeg godt være skuffet over, at vi ikke så det mere i dag, siger Jonas Dal.

Nyindkøbt bomber sikrer Hobro sent point mod Viborg
Nyindkøbt bomber sikrer Hobro sent point mod Viborg

Hobro sænker kriseramte Brøndby for fjerde gang i træk
Hobro sænker kriseramte Brøndby for fjerde gang i træk

Et stærkt kollektiv har været et af kendetegnene for Hobro, men mod Viborg havde hjemmeholdet svært ved at sætte sig fysisk på kampen, som holdet før har haft held til.

På banen savnede anfører Mads Justesen også aggressivitet, og ifølge ham var det først, da Hobro fik styr på fysikken, at holdet for alvor blev farlige.

- Jeg er tilfreds med, at vi fik 1-1 på en dag, hvor vi ikke ramte vores topniveau og spændingsniveau. Gør vi ikke det, så plejer vi ikke at få point.

- Vi vidste, at det krævede aggressivitet i duellerne, og jeg synes, at vi blev farlige i de perioder, hvor aggressiviteten var der. Specielt da Mayron George (målscorer, red.) kom ind, så kom der et godt tryk i deres felt, siger Mads Justesen.

Hobro får i næste runde mulighed for at vise mere aggressivitet og fight, når holdet skal til Haderslev for at møde Sønderjyske.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx