Af - 07/01-16 10:29; Opdateret: 07/01-16 10:45

Wozzy har aldrig været bedreWozzy har aldrig været bedre

Tennistræneren Michael Mortensen har fulgt med i Caroline Wozniackis træning før sæsonen og han kan godt forstå,at hun er optimistisk

storybild

(Billede: Polfoto)

Tre sejre i tre kampe: Caroline Wozniacki har fået en god start på 2016, hvor hun på forhånd har sat nogle skyhøje mål for sig selv:

Den danske tennisspiller går efter mindst én grandslam-titel og en OL-medalje. Og selvom det lyder lige vel optimistisk, så har hun noget at have optimismen i, siger Michael Mortensen, der tidligere har været træner for Caroline Wozniacki.

Wozniacki uddeler æg - klar til semifinalen
Wozniacki uddeler æg - klar til semifinalen

- Jeg har set hende spille i Auckland, og jeg var også i Miami, hvor jeg så hende træne. Og jeg kan godt forstå hende, siger han.

- Det jeg så til træning var virkelig opmuntrende. Hun bevæger sig godt, og slagteknisk er hun i god form. Hun har arbejdet med små detaljer, som vi kommer til at se, så jeg er helt overbevidst om, at vi kommer til at se Caroline fra sin bedste side i 2016. Vi kommer til at se nogle fine resultater, siger han.

Wozniacki: - Det her er et godt tegn
Wozniacki: - Det her er et godt tegn

Sidste sæson gik det ikke så godt for Caroline Wozniacki - ikke mindst, fordi hun var meget skadet, men det er hun ikke mere.

- Hun er skadesfri, så hun kan spille 100 procent uden smerter og fordybe sig i sit spil. Jeg ser en Caroline, som aldrig har været bedre fysisk, hun virker spilleglad og opsat på at præstere op til sit allerbedste i indeværende sæson, siger han.

LÆS OGSÅ: Smak! Bang! Wozniacki udraderer amerikaner i to sæt

LÆS OGSÅ: Her er Caroline Wozniackis store mål for 2016

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx