Af - 02/08-15 13:26

Detroniseret Tour-vinder melder sig klar til VueltaenDetroniseret Tour-vinder melder sig klar til Vueltaen

Vincenzo Nibali viste opadgående formkurve under Touren, og den skal nu udnyttes i Vuelta a España.

storybild

Nibali meldes i god form inden vueltaen. (Billede: Polfoto/AP)

Han kom til Tour de France som forsvarende mester, men efter et par store tidstab tidligt i løbet stod det hurtigt klart, at Vincenzo Nibali (Astana) ikke ville gentage triumfen fra 2014.

Sidste års vinder fik hævn på tourens hårdeste etape
Sidste års vinder fik hævn på tourens hårdeste etape

Nibali sluttede med en etapesejr og en samlet fjerdeplads efter en god afslutning på løbet, og den gode form agter italieneren nu at tage med til Spanien i slutningen af august.

På sin Twitter skriver Nibali, at han kommer til start i Vuelta a España i slutningen af august, og det bliver sammen med et par af Astanas andre store stjerner, Fabio Aru og Mikel Landa.

Lykkelig Froome: Det var en sej kamp
Lykkelig Froome: Det var en sej kamp

De to blev henholdsvis nummer to og tre i årets Giro d'Italia, der blev vundet af Alberto Contador (Tinkoff-Saxo), og dermed er det en stærk trio, Astana møder op med til Vueltaen i jagten på succes.

Astana-holdet kan muligvis se frem til skarp konkurrence, for hele podiet fra det nyligt afsluttede Tour de France overvejer også at møde op i Spanien.

GALLERI: Det bedste fra årets løb – Touren fra A til Å
GALLERI: Det bedste fra årets løb – Touren fra A til Å

Både Chris Froome (Sky) og Movistar-rytterne Nairo Quintana og Alejandro Valverde har offentligt fortalt, at de overvejer at stille op i årets Vuelta.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx