18/08-14 15:34; Opdateret: 18/08-14 15:44

Tennisstjerne dropper US OpenTennisstjerne dropper US Open

US Open blev en tennisprofil fattigere, da Rafael Nadal mandag meldte fra med en håndledsskade.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Sidste års vinder af US Open misser dette års tennisturnering.

Spanieren har meldt fra på grund af en håndledsskade, som også forhindrede ham i at spille med i sidste uges ATP-turnering i Cincinatti og forrige uges Rogers Cup i Toronto.

- Jeg er meget ked af, at jeg må fortælle, at jeg ikke kan spille US Open i år. En turnering, hvor jeg ellers har nået finalen i mine sidste tre optrædener, skriver han på sin officielle Facebook-side.

Rafael Nadal fik skaden under træning i juli og har de seneste uger trænet med en skinne om håndleddet, men skaden kunne altså ikke nå at hele inden US Open, som begynder i næste uge.

- Jeg er sikker på, at I forstår, at det svært for mig at annoncere det her, for US Open er en turnering, jeg elsker. Jeg har gode minder om fansene, aftenkampene og en masse andet, siger han.

Den 14-dobbelte grandslam-vinder har ikke spillet, siden han led et choknederlag til den 19-årige australier Nick Kyrgios i sommerens Wimbledon.

- Lige nu kan jeg ikke gøre så meget andet end at tage situationen, som den er. Så vil jeg arbejde så hårdt, jeg kan, for at præstere på højeste niveau, når jeg er tilbage, siger han.

Rafael Nadal vandt US Open i 2013 og 2010. Tidligere i år vandt han French Open for niende gang i karrieren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dette må du ikke gøre, når du går i...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx