Af - 19/08-15 09:49

Mål! Her er Superligaen bedre end sidste sæsonMål! Her er Superligaen bedre end sidste sæson

Efter sidste års målfattige sæson år bliver der igen scoret mange mål i Superligaen. Eksperterne usikre på tendensens holdbarhed.

Bildstrecke im Grossformat »

Måååååål!!! Og mange af dem...

Efter historiens mest målfattige Superliga-sæson nogensinde er der atter kommet gang i scoringerne i den danske liga.
Det gør det til en fest at kigge på fodbold på de danske stadioner.

- Det er sjovere at kigge på. Kampene er mere afvekslende, siger den tidligere Superliga-spiller Martin Jørgensen, som dog ikke helt tør sætte fingeren på, hvorfor målene tilsyneladende er kommet tilbage.

FCN-forsvar får brasiliansk islæt
FCN-forsvar får brasiliansk islæt

- Om trænerne har sagt, at 'nu skal vi angribe mere' eller om det er sommeren og det gode vejr, eller den der med, at der kun er en nedrykker, ved jeg ikke. Men det er i hvert fald dejligt at kigge på, siger Martin Jørgensen.

DR's ekspert Jan Kalborg ved det heller ikke – men han gætter forsigtigt på, den 'der med, at der kun er en enkelt nedrykker i denne sæson'.

- Så er der ikke så meget at tage hensyn til, og derfor er holdene begyndt at skelne mere til det publikumsvenlige ud-over-stepperne, siger Jan Kalborg, som håber at trenden med de mange mål holder ved.

Brøndby sejrede i Viborg: Pukki blev dagens mand
Brøndby sejrede i Viborg: Pukki blev dagens mand

- Det er befriende og publikumsvenligt, så det smasker. Det er en god trend, hvis det er noget, der holder. Jeg håber, at denne sæson bliver kendt for, at vi laver et scoringsmæssigt vendepunkt, og at det så bliver ved i den nye struktur, siger han.

Martin Jørgensen er mere skeptisk.

- Lad os nu glæde os over det så længe det varer. Når banerne begynder at blive dårlige, er det ikke sikkert, at det varer ved, siger han.


LÆS OGSÅ: Plaf-plaf: Så fik Brøndby første point

LÆS OGSÅ: Hobro-træner: Vi viste for lidt fight mod Viborg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx