Af - 19/08-16 20:11; Opdateret: 19/08-16 23:07

A'hva hedder han?? Se OL's skøreste navne herA'hva hedder han?? Se OL's skøreste navne her

Med tusindvis af atleter fra hele verden er det klart, at alle ikke kan hedde Lis, Per eller Hans. Nogle navne er dog - hørt med danske ører - lidt mere spøjse end andre.

Bildstrecke im Grossformat »
Dong Dong er selvfølgelig et must på denne liste. Og så gør det jo ikke noget, at kineseren dyrker trampolinspring - donnnggg, donnngggg, donnngggg, donnngggg. Og så er han i øvrigt en af de allerbedste på trampolinen. Han fik sølv her i Rio, bronze i 2008 i Beijing og såmænd guld i London for fire år siden. Rugby-spilleren Cecil Afrika endte med at få bronze med sit land, Sydafrika. Her på fotoet har han lige scoret et 'try' i bronzekampen mod Japan. Gad vide, om hans venner kalder ham for sort Cecil... Volleyball-spilleren Matteo Piano fra Itailen er ikke overraskende svær at komme udenom. Den 25-årige italiener har leveret mange flotte parader under OL - her står han i vejen for Brasiliens Lucas. Italien spiller bronzefinale på søndag. Er denne kroatiske vægtløfter en skjult hyldest til danske Lukas Graham? Eller måske til Rockers by Choice?? Uanset hvad, så skulle man da overveje at få ham et smut forbi spillestedet Amager Bio... Måske ville han være bedre der, end til at løfte vægte - for der blev han kun nummer 15 i Rio. . Hun har da et sødt navn, hvad? Hun deltog for Bhutan i bueskydning, men hun vandt langt fra, og endte kun som en delt nummer 33. Well.. Måske i næste liv, Karma? Ok, i den officielle Rio-biografi hedder han 'kun' William Fox-Pitt, men alle andre steder, har han lige tilføjet mellemnavnet 'Speed Lane' - og så skal han med her. William Speed Lane Fox-Pitt blev henholdsvis nummer 5 og 12 i hestekonkurrencerne i Rio, men til gengæld kan han prale af, at han er klummeskribent for magasinet "Horse & Hound".... Selvsamme blad, som Hugh Grant påstod at komme fra, da han skulle snakke med Julia Roberts i 'Notting Hill'... Det er en skør verden! Jack Sock.. Ja, det er et fint navn, og det hedder herren til højre, som her jubler over sin guldmedalje i tennis-mixeddoublen sammen med Bethanie Mattek-Sands. Den tyrkiske løbers navn her skal udtales på engelsk, og så betyder det pludselig 'Is it safer?' - Er det mere sikkert? Det er spørgsmålet, når Izzet Safer skal løbe med i fire gange 100 meteren.

Nej, der er ikke tale om lyden af en kirkeklokke, men derimod navnet på en af verdens bedste trampolinspringere: Dong Dong fra Kina har lige vundet medalje ved sit tredje OL i træk. Her i Rio blev det kun til sølv - men i de alternative navnes OL er han vant til at vinde guld.

Men gør han nu også det i Rio?

Klik dig gennem galleriet her over, og stem så bagefter på, hvem du synes har OL's skøreste navn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx