Af Ritzau - 18/12-16 06:16

Mourinho om Zlatans entré i United: Han er SupermanMourinho om Zlatans entré i United: Han er Superman

Svenskeren beviste allerede i sommer, at han er "Superman" med skiftet til Premier League, mener Mourinho.

storybild

Zlatan Ibrahimovic scorede lørdag to gange i Manchester Uniteds 2-0-sejr over West Bromwich. Dermed er svenskeren oppe på 11 ligascoringer i 16 kampe. (Billede: Scanpix/Oli Scarff)

Da Zlatan Ibrahimovic i sommer skiftede til Manchester United, tvivlede flere på, om den aldrende svensker ville slå til i Premier League.

Tvivlerne er sandsynligvis blevet langt færre, efterhånden som den 35-årige målmager har sendt boldene i kassen for United. Lørdag lynede Ibrahimovic to gange i en 2-0-sejr over West Bromwich.

United-manager José Mourinho er da også godt tilfreds med svenskeren, der har scoret 11 gange i 16 Premier League-optrædener.

- Han er den type spiller, der ikke behøver at bevise noget som helst overfor nogen.

- Da han besluttede sig for at tage til England i sin sidste periode som fodboldspiller - til den mest vanskelige liga i verden - beviste han for mig, at han har mentalitet som Superman, siger Mourinho til BBC.

- Det, han er i stand til at præstere som 35-årig, er, hvad alle 25-årige angribere drømmer om i Premier League, tilføjer portugiseren.

Mourinho nævner samtidig, at hans svenske topscorer er blevet brugt så meget i de første måneder, at han har brug for nogle pauser.

Sådan en kommer der nu, da Uniteds næste kamp mod Sunderland spilles 26. december.

Kun én United-spiller i historien har lavet flere mål end Zlatan Ibrahimovic i sine første 16 Premier League-kampe. Det var den nu pensionerede hollænder Ruud van Nistelrooy tilbage i 2001.

Ibrahimovic skiftede i sommer til United fra Paris Saint-Germain i fransk fodbold.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx