Af Ritzau - 18/12-16 06:16

Mourinho om Zlatans entré i United: Han er SupermanMourinho om Zlatans entré i United: Han er Superman

Svenskeren beviste allerede i sommer, at han er "Superman" med skiftet til Premier League, mener Mourinho.

storybild

Zlatan Ibrahimovic scorede lørdag to gange i Manchester Uniteds 2-0-sejr over West Bromwich. Dermed er svenskeren oppe på 11 ligascoringer i 16 kampe. (Billede: Scanpix/Oli Scarff)

Da Zlatan Ibrahimovic i sommer skiftede til Manchester United, tvivlede flere på, om den aldrende svensker ville slå til i Premier League.

Tvivlerne er sandsynligvis blevet langt færre, efterhånden som den 35-årige målmager har sendt boldene i kassen for United. Lørdag lynede Ibrahimovic to gange i en 2-0-sejr over West Bromwich.

United-manager José Mourinho er da også godt tilfreds med svenskeren, der har scoret 11 gange i 16 Premier League-optrædener.

- Han er den type spiller, der ikke behøver at bevise noget som helst overfor nogen.

- Da han besluttede sig for at tage til England i sin sidste periode som fodboldspiller - til den mest vanskelige liga i verden - beviste han for mig, at han har mentalitet som Superman, siger Mourinho til BBC.

- Det, han er i stand til at præstere som 35-årig, er, hvad alle 25-årige angribere drømmer om i Premier League, tilføjer portugiseren.

Mourinho nævner samtidig, at hans svenske topscorer er blevet brugt så meget i de første måneder, at han har brug for nogle pauser.

Sådan en kommer der nu, da Uniteds næste kamp mod Sunderland spilles 26. december.

Kun én United-spiller i historien har lavet flere mål end Zlatan Ibrahimovic i sine første 16 Premier League-kampe. Det var den nu pensionerede hollænder Ruud van Nistelrooy tilbage i 2001.

Ibrahimovic skiftede i sommer til United fra Paris Saint-Germain i fransk fodbold.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx